karsiyakali
Üye
öncelikle herkeze merhaba arkaşlar.
Bb de yeniyim 3 ayımı doldurdum ve bu spora resmen aşık oldum diyebilirim.salona gitmek için can atıyordum ve salondan çok keyif alıyordum.geçen hafta pazartesi günü yeni programa geçicektm ve salondaki kaydımı yenilicektim fakat pazar günüde okulda veli toplantısı vardı.herneyse annemler gitmişler veli toplantısına eve bi geldiler evde terör estiriyor.bütün hocalar bendn şikayetçi.notlarmda hiçbir problem yok hepsi gayet iyi fakat hocalar hiç derse katılmadıgmdan ve çok konusmamdan şikayetçi.hatla bi hoca sınıfta bırakırım demiş.tabi annemde bnu duyunca başından aşşagı kaynar sular dökülmüş.bu yüzdn şimdi beni salondan aldılar
üstünden 1 hafta geçti fakat salonu çok özledm annem okula 1 kaçhafta sonra tekrar geliceğini söyledi ve hocalarla konusucakmıs eger düzelme varsa kaydını yapabilirsn tekrardan dedi.tabi bnde dururmuyum derslere asıldım ama dayanamıorm güngeçtikçe eridiğimi hissediyorum.bu da morelimi çok bozuyor.bu sabah tartıya çıktım ve 1,5 kilo kaybetmişim.ben o kiloyu almak için nekadar ugrastım ter döktm ama şimdi hemenceck kaybediyorum kilo alamayanlar bu 1,5 kilonun değerini çok iyi bilir eminim.evde dumbellerm var onlarla çalısmaya başladım evde ama nekadar faydalı olur bilemicem. hala anlayamıyorlar benim bu işi severek ve isteyerek yaptıgımı şimdi çok pişmanım keşke su derslere önem verseymişimm...

Bb de yeniyim 3 ayımı doldurdum ve bu spora resmen aşık oldum diyebilirim.salona gitmek için can atıyordum ve salondan çok keyif alıyordum.geçen hafta pazartesi günü yeni programa geçicektm ve salondaki kaydımı yenilicektim fakat pazar günüde okulda veli toplantısı vardı.herneyse annemler gitmişler veli toplantısına eve bi geldiler evde terör estiriyor.bütün hocalar bendn şikayetçi.notlarmda hiçbir problem yok hepsi gayet iyi fakat hocalar hiç derse katılmadıgmdan ve çok konusmamdan şikayetçi.hatla bi hoca sınıfta bırakırım demiş.tabi annemde bnu duyunca başından aşşagı kaynar sular dökülmüş.bu yüzdn şimdi beni salondan aldılar