adamın karın kaslarına bak..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Private
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Private

Üye
yyy7lt.jpg

30692295l6xj.jpg

t2uw.jpg

adam aşmış olayı güzel valla imrendim ;)

bence bu kadarıda güzel değil...

Yaratık gibi duruyo resmen çok belirgenleşmiş ve çok parçalı ...

Tabi bu benim estetik anlayışım a göre böle,sizlere göre cok güzel olabilir ama bence değil...

Bence baya iyi, binlerce damarın sardığı bir karındansa böyle damarsız ama kasları da bu kadar belirgin bir karın sahibi olması çok güzel olmuş, adamın vücudu aşırı damarsız dikkat ettiniz mi? Sanki biraz da photoshop konuşmuş gibi.

Adamın karın kasları gerçekten çok güzel, ama adam ilk insan, ikinci resimde adamın kaşlarının üstündeki kemik çıkıntısına bakın,Neandarthal türünün son örneği, yüzündeki ifade ise ezik türkücü ifadesi, aman eksik olsun böle bi tip olacağıma midemde türk kası ile dolaşmayı tercih ederim!!!

bence karin kaslari cirkin ... cok itici duruyor begenmedim. bana sorarsaniz silikonda olabilir.

d

ya bence Aşmış dedilerya Aşmamış YUTMUŞ bitirmiş bi de sindirmiş
Bu ney ya Müthiş bişe keşke zenci olsaydık yağ oranımız az olurdu bu türlü zor ya benim bu noktaya gelmem %5 ihitmal.... SÜPER

karın kasları genetikten kaynaklanıyor...Ve bence gerçekten çok ii...Damar olayına gelirse baya bir damar var ama bu resimler soğukken ve resim üstünde oynanılmış çok büyük bir ihtimal...Rötüş deniyordu sanırım düzeltilmiş...Derisi çok berrak...Bence herkes ister böle bir karın kası...

Bence o kadar da abartılacak birşey yok. Ben resmin gerçekçi olduğuna inanmıyorum. 2 saat photoshopla uğraşim. Bakın benden ne arnoldlar çıkıyor :D

...
ama adam ilk insan, ikinci resimde adamın kaşlarının üstündeki kemik çıkıntısına bakın,Neandarthal türünün son örneği
...

Guzel tesbit. Katiliyorum.

Ayrica eger PhotoShop ile calismislarsa yuzun o kismini duzeltmeyi unutmuslar.

Lutfen kizmayin ama bana bir gay dergisinden firlamis gibi geliyor bu fotograflar.

evet photoshop var fazlasıyla var kasları daha belırgınlestırmek ıcın ısıkla oynanmıs ama adamdada karın kası var yanı hakkını yememek lazım hemde ole bı varkı :)

karin kasi falan hikaye ben ücüncü resimdeki manzaraya bittim orda 1 saat cay icip manzarayi seyretmeyi o kaslara degismezdim

Back
Yukarı