Evet bugün 1. gündü. Gerçekten zor bir gündü. Yüksek karbonhidrat beslenme şeklinden bu kadar az karbonhidrata geçiş beklediğim gibi çok zordu. Kendimi pek iyi hissetmedim ta ki 1 büyük bardak nescafe içene kadar. Nescafeyi de 1 bardaktan fazla almamak gerekiyormuş bunuda yeni öğrendim. İnsülin seviyesini hoplatıcı etkisi olduğuyla ilgili makaleler varmış. Antreman sonrası hariç insülin seviyesinin dalgalanması hiç istemediğimiz bir durum...
Öğün kaçırmadım ya da yazdığım yiyecekelr dışında herhangi artı bir yiyecek almadım. Zeytinyağını içerek tükettim. 4 litre şu ana kadar su içmişimdir. Cidden insanın midesi bulanıyor. Antreman sonrası için dekstroz kullanmadım.
Antremanda daha önce bastığım ağırlıklarda bir değişilkik olmadı ama gerçekten çok zorlandım. Bu beklediğim birşeydi vücut şu an geçiş sürecinde ve adapte olmaya çalışıyor. 4-5 gün böyle devam etmesini bekliyorum. Sonra vücutta tahminimce bu diyete ayak uyduracak. Göğüs - sırt- karın çalıştım. Setlerin hepsini düşürdüm. Ağırlıkları ise aynı bıraktım.
Kaşar peynirini ve tam yağlı beyaz peyniri çok severim bugünün en güzel yanı bu sanırım.
Şimdilik bu kadar sevgili yağ yakma günlüğü