ACİL DESTEK (BESLENME-TAKVİYE-ANTREMAN)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Forkez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Forkez

Üye
MERHABALAR BEN BİR ZAMANLAR PROFESYONEL OLARAK GÜREŞ YAPTIM 2013 SEZONUN C MİLLİ OLDUKTAN SONRA SAKATLIKLAR YUZUNDEN ANTREMANLARI HAFİFLETTİM 2 YIL ÖNCEDE GÜREŞİ BIRAKTIM VE SPORDAN UZAK KALDIM. AKTİF GÜREŞ HAYATIMDA SAĞDAN SOLDAN DUYDUGUMUZ İLAÇLARI KULLANDIM BUNLARIN ARASINDA (ASSAULT-NOXPLODE-C4-ANIMALPUK-AMİNO ASİTLER-PROTEİN TOZLARI VE TRİBLUS) HER SENE FARKLI Bİ PERFORMANS ARTTIRICI VE PROTEİN TOZU KULLANDIM ON-HARDLİNE-MUSCLETECH-BSN GİBİ MARKALARI DENEDİM Bİ DÖNEMDE LE CARNİTİNE KULLANDIM İDMANLARIMIZ YOĞUN OLDUGUNDAN DOLAYI BÖYLE İLAÇLARA BAŞVURDUM BENİM 1.80 BOYUM VE 73 KİLOYUM
BEN SPORA GERİ DÖNMEK İSTİYORUM İLK OLARAK KULLANMAM GEREKEN İLAÇLARI ÖĞRENMEK İSTİYORUM BU İŞ ÜZERİNDE YOĞUNLAŞMAK İSTEDİĞİM İÇİN MADDİ ACIDAN KISITLAMAM OLMAYACAĞINI DUŞUNUYORUM VE BEN ŞUANDA ZAYIFIM İLK OLARAK HACİM ALMAK AMACIM
BANA YARDIMCI OLDUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Tamam hocam haklısında konunun dışına kaçıyor burada bana yardım edilmesini istedim etmeyeceksen yazmasaydın keşke

Duzgun bir beslenmenin yaninda takviyeler cok daha faydali olacakdir. Bcaa,zma,aminoasit ve iyi bir multivitaminle baslaya bilirsib

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı