Aburcubur protein

O 11 gram proteinin vücut anca 3-4gramını kullanabilecek bitkisel protein olduğu için. boşu boşuna gereksiz karb, gereksiz kalori, gereksiz yağ ve bir çok katkı maddesini vücuduna sokmuş olacaksın.. daha temiz kaynaklara yönelmek lazım.

Cambridge Üniversitesi'nin şöyle bir açıklaması vardı, paketli gıdalardan kesinlikle uzak durun öyleki alacağınız zararlar yararlarından daha fazla.Şu yaşadığımız yüzyılda tüm paketli ürünlerden uzak durmak imkansız denebilecek kadar zor ama ülker susamlı çubuktan uzak durabiliriz diye düşünüyorum..Ara öğünlerde yoğurt,lor - mümkünse yağsız, light- yiyebilirsin.

O 11 gram proteinin vücut anca 3-4gramını kullanabilecek bitkisel protein olduğu için. boşu boşuna gereksiz karb, gereksiz kalori, gereksiz yağ ve bir çok katkı maddesini vücuduna sokmuş olacaksın.. daha temiz kaynaklara yönelmek lazım.

Insan vucudunun bitkisel proteinlerin yalnizca 3'te birini kullanabildigini nerede okudun? Link paylasabilir misin?

sadece proteine bakmıcaksın o zaman git burger kingde büyük menü ye 37 gr. protein sana.

yağ , karbonhıdrat ve şeker oranıda önemli. böyle olmasa millet gidip lor değil kaşar peynirine saldırırdı.

Insan vucudunun bitkisel proteinlerin yalnizca 3'te birini kullanabildigini nerede okudun? Link paylasabilir misin?

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama okumuştum, bitkisel proteinlerin amino asit profili hayvansala göre eksik olduğu için insan vücudu tam olarak faydalanamıyor"muş". ancak hayvansal protein ile birlikte tüketilince amino asit zinciri tamamlanmış "complete protein" oluyor"muş". khepknes.

Son düzenleme:
Light Süt

Ara öğün olarak yarım kilo Pınar Light süt içilebilir. 0,1 yağ ve 500ml de toplam 16gr protein barındırır. İçindeki bir çok yararlı aminoasit ve kalsiyumda cabasıdır. Süt dokunuyorsa latozsuz olanıda satılıyor alınabilir. Gün itibariyle 1.75 TL dir.

Beyler bisküvi diyorsanız ben eti form lifli kepekli bisküviyi tercih ederim.
Bir paket (45 gr)
protein: 6,7
Karbo: 30,5
Enerji(kcal): 3,6

Kilo almak için uğraşanlar ara öğünlerde rahat yiyebilir o zaman mı ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:58 ----------

Kilo almak için uğraşanlar ara öğünlerde rahat yiyebilir o zaman mı ?

Back
Yukarı