abilerim sizce fark varmı 8 aylik

8 aydır bu sporla ugrasiyorum
1 aydır düzenli besleniyorum keşke bundan önceki 7 ay da da öyle devam etseydim 16 yaşındayım aynı anda yağ oranı düşürüp hacim almaya çalışıyorum sarkmalar olmasin diye sizce yaşıma gore iyimi
PhotoGrid_1439791715296.jpg
PhotoGrid_1439791821868.jpg
PhotoGrid_1439838956747.jpg

Biraz daha çaba göstermen gerekli. Ayrıca bu tarz fotoğraflarla pek sağlıklı yorum yapamayız. Boyun kaç ayrıca?

fotolara bakınca 1. fotoda cok rahatsın.2. fotoda kendini biraz kasmışsın.3 te yırtınırcasına kasıyorsun kendini ve kolunu vucudun degdirip şişkin gözükmesine destek olmuşsun.bunlar seni yanıltmasın.

fotolara bakınca 1. fotoda cok rahatsın.2. fotoda kendini biraz kasmışsın.3 te yırtınırcasına kasıyorsun kendini ve kolunu vucudun degdirip şişkin gözükmesine destek olmuşsun.bunlar seni yanıltmasın.
fakat sadece eleştirmekle kalıp karamsar bir hava oluşturmayayım.
özetle ben calisthenics ve salonu aynı anda götürüyorum.3 gün salonda çalışırsam 2 gün de sokakta çalışıyorum.normalde ne salonda ne futbolda ne teniste terleyen biri olarak bugünkü sokak çalışmamda yüzümden terler akıyordu.
kısaca kilona baktıgımda sana haftada en az 1 gün calisthenics çalışması yapmanı öneririm

Back
Yukarı