üzgünadam
Üye
Arkadaslar 1.5 yıldır sporla uğraşıyorum.2 ay önce sporda sanırım çok zorladım ve sağ koluma zarar verdim. spor esnasında hissetmedim ama spordan sonra başladı. 2 aydır sporu bıraktım.Hayatimin en güzelini şeyi olan sporu 2 aydır yapamiyorum.doktorlar da adam akıllı teşhis koyamiyor.ben tendinit oldugunu düşünüyorum. hep ilac ve dinlen diyorlar. 2 aydır zerre gecmedi. mr ve rongen cektirdim bisey yok. 20 doktora gittim. geçen bir doktora gittim hemen tendinit teşhisi koydu beklemeden. zaten olmasından korkuyordum. internetten arastirinca yorumalrda falan hayata küstüm.herkes kroniklesiyor yazmis.omur boyu yazmis. Hayatım mahfoldu.beni bu hayata bağlayan tek şeydi spor ve 2 aydır yapamiyorum. kalemle yazi bile yazamıyorum.bilegimi sağa sola ceviremiyorum ağrı kolumun ortasina bazen dirsege kadar cikiyor. elimi sallayamiyorum bile. Doktorlar da ciddiye almiyor hep geçer geçer dediler 2 ay oldu.dun atel almaya basladim. kullanmadigim ilac kalmadi. artık bıraktim sporu bilegim bi daha eskisi gibi olmayacak diye kendimi kahrediyorum. Kendime çok kızıyorum böyle zorladigim icin. zaten cok karamsal ve duygusal biriyim. kendimi çok üzüyorum. sınavlarım başlayacak ve napacam bilemiyorum. Arkadaslar bunun bi hal caresi yokmu. ömür boyu böyle mi olacak :'(