emrah dedi:abiler allah rızası icin bana bır ıs bulun ne olursa olsun bırdakı hafta guvenlık kursunu bıtırccem acayıp paraya sıkıstım yatılı ıste olur neresı olursa valla kafayı yıcem evde calısan yok baska 2 haftadır makarnadan sıkıldım yemın ederım[/quote
emrah sana benden çok güzel bi tavsiye dene ve gör. git bir kursa başla bu işi kapa bilirsen ilerde çok iyi para kazanırsın iyi bir hoca bul kendıne ^^3d max kursuna yazıl ayda 3 milyara kadar kazana bilirsin öğrenirsen turkiye şartlarında bu iyi bir mebla, yani nekadar çok iş alırsan okadar kazanırsın. bu işi yanlız öğrenmesı zaman alır.
ACAYİPİNSAN dedi:arkadaşlar ben lise sondayım seneye okul bitiyor tavsiyelerinizi bekliyorum.seneye sizce ne yapayım.ticaret lisesi bitiricem.stajımıda en güzel yerlerden birinde yapıyorum.verdiğiniz tavsiyeleri değerlendiricem.şimdiden teşekkür ederim.
dominic dedi:tahribat senın çalısma sistemın benımkınden farklıözelden msj at yada msn' den konuşalım.. 3D bılıyomusun veya autocad..
abıcım o ıs bulduktan sonrakı yazdıgım yazı soyle soylım benım aılemden bana destek yok yqanı ben eve et almasam evde ot bısıyo hep anlıyomusun herseyımı kendım karsılıyorum ayda 100ytl tavuk+50ytl konkflex+50ytl yumurta+amınosu var bunun yanında spor salonu var daha aklıma gelmeyen seyler var umarım anlatabılmısımdır abımgurkan dedi:emrah yanlis anlama beni ilgilendirmez ama sifr bi sitede oldugun icin madem hepimiz burda kardes gibiyiz sende yasca benden oldukca kücüksün dikkatimi cekti...abiler yardim 2 haftadir makarnadan biktim diyosun.diger bi baslik altindada kilo alamayxan bi arkadasa beslenmene dikkat et ben ayda bu vücuda 400 milyon yediriyorum diyosun..kardes ben almanyada yasadigim halde sürekli sabit bi isim oldugu halde bu kadar yemiyorum yavvvok body yi seviyoruz ama yinede daha gencsin ilerisi icin biraz para biriktir bence