ozzers, evet genetik mirasları iyi adamların.ama bu 2-3 asırda gerçekleşebilecek kadar hızlı bir değişimin sonucu değil.biliyorsun evrimleşmek on binlerce yıl alan çok yavaş bir süreç.bizim bilemeyeceğimiz tarihin derinliklerindeki bir sebepten adamlar böyle evrilmiş

şehzade, o okuduğun haber bence hazımsızlık sonucu yapılmış.onların böyle bir üstünlüğü olduğunu kabullenmeyip çürütmeye çalışan bir haber gibi geldi bana.eski ırkçı zihniyetin kalıntıları.[/QUOTE
evet şehzade tam okumadım sayılır yanı ergenlıkten sonra steroıd i okuduktan sonra gerısını aynı sandım kusura bakma
genetiği değişiyor dıye bılıyorum ama yanılıyorda olabılırım
oncekı yazıda soyle bır ornek verıcektım
Eskiden zürafaların boyunları kısaydı.Ağaçların yaprakarına yetişebilmek için sık sık boyunlarını uzatıyorlardı.Bu nedenle boyunları gittikçe uzadı.Bunların yavrularının boyunları daha uzundu.Bunlarda besin sağlamak için boyunlarını sık sık uzatıyorlardı.Boyunun sık sık uzaması,bugün yaşayan zürafaların boyunlarının uzun olması ile sonuçlandı.
böylede bir olay var.(mı?) tartışılır
tabi darwine göre daha başkadır
maymun babası bu adama gore ıse
Eskiden zürafaları boyunları farklı uzunluklardaydı.Bu farklılık kalıtsal yapılardan kaynaklanıyordu.Doğal seleksiyon sonucunda uzun boyunlu olanlar hayatta kaldı.Kısa boyunlu olanlar ise yaşayamadı.En sonunda,yalnızca uzun boyunlu zürafalar hayatta kalabildi ve bunlar çoğalarak gelecek kuşaklarda uzun boyunlu zürafaların ortamda yaygınlaşmasına neden oldular
valhasıl adamlar yemek yerken kol kası büyüyor
musclefan bide şu soylem dıkkatını çektimi hiç 'genetik miras'
birden gora aklıma geldi

sıradayken Arif(cem yılmaz) zenciye selam veriyoya ya iki kere

Genişletmek için tıkla...