Maşallah azminixi tebtik ediyorumEki Görüntüle 38757
Yorumlarınızı bekliyorum şuanda kilo 74 boy 1.71 yaş 19 yağ oranı %12(seneye bu aylar için hedef %10)
Zayıflama döneminde hiç supplement kullanmadım.Vgye başladığımda ise ilk 3 ay hiç supplement kullanmadım sonra ilk kombinim whey+amino oldu.Sonra whey+glutamine ardından da whey+glutamine+bcaa şeklinde devam ettim.[DOUBLEPOST=1436753286][/DOUBLEPOST]suplement kullanımı izlediğiniz yol hakkında bir kaç bilgi verirmisiniz hocam
Kollar ramazana girmeden önce 38.5 geliyordu fakat ne yazık ki ramazanda ölçü kaybettim şuanda 37 cmkolar ne durum da kaç cm ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardio ile birlikte makinelerle hafif ağırlık çok tekrar yaptırdı spor salonundaki hocam sarkma olmadan ilk aşamayı tamamladıkvay be inanılmaz azim bu işte
bu arada sarkma oldu mu vucutta?
Şöyle söyliyeyim diyet döneminde ağır bir diyet yaptım.108 kilo idim ve 85 kg a kadar hiç karbonhidrat yemedim protein ağırlıklı beslendim ve tabii ki kola vb. içecekler şeker tuz gibi şeyler hayatımdan çıktı.(Abur cuburlarda dahil) ardından ufak miktarlarda karb. almaya başladım idmanları çıkarabilmek için günde 100 gr yulaf mesela o bile çok azdı.70 e düşünce bulka başladım.Yöntemleri tam bilmediğim için sağlam bir bulk yapamadım ama bu sene daha iyi olacak.Antreman ve beslenme sistemin ilk başlarda nasıl oldu ve sarkma durumu oldu mu paylaşırsan minnettarım ramazandan sonra başlıyorum bende boy 1.74 kilo 77