Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar abilerim kardeşlerim kısa sürede uğradığım değişimi sizlere göstermek istiyorum düzenli beslenme düzenli hayat düzenli spor iyi ya da kötü yorum yaparsanız sevinirim
Benim yorumum açıkçası şınavı asla hayatından bırakmamaya çalış bu göğüs kaslarındaki yağın azalması ve kol,göğüs kaslarının çok aktif gelişmesini sağlar ayrıca acilen ne kadar erken karın egzersizlerine başlarsan 2016 da daha iyi olursun ve hayatından düzenli beslenme düzenli hayat düzenli sporu asla aksatma kısa sürece vücut geliştirme egzersizlerinin kendinde ne kadar etkili olduğunu göreceksin aşağıda benim mesajlarımın altında https://www.bodyforumtr.com/threads/vücut-geliştirme-spor-linkleri.117268/ bu linki göreceksin egzersizlerle ilgili hareketler var sana da yardımcı olabileceğini düşünüyorum ve öneriyorum sporu aksatmamaya çalışın başarılar