Ağda yaprken killar kisa mi olmali

Jesse_James

Yeni Üye
Arkadaslar vucudumda oyle goze batan bi kil yok ama bacaklar orman resmen agda bantlari aldim sizce killar uzun mu olucak uygularken kisami olmali kucuk ayak bilegin orda denedim uzun oldugu icin mi dir bilmem cok can yakici oldu
 
:) sakın ama sakın kıllar uzunken ağda bandı ya da sir ağda sürmeyin. Hem canınız inanılmaz yanar hemde tüylerin hepsini bir seferde alamazsınız. Bacağınıza ağda yapmak istiyorsanız önce bir aletle kısaltmanız gerek. Eğer makinanız yoksa makasla tarak yardımı ile kısaltın. Çok fazla kısaltmaya gerek yok. Benim önerim ağda bantları yerine kartuş ağda ile almanız hem tek seferde büyük bir alanı alabilirsiniz hemde bir kartuşla iki bacağınızı tamamen alabilirsiniz. Ağda bandları biraz pahalı içinde 12 adet oluyor onunla bir bacak bile zor biter ama kartuş ağda 3 4 tl birşey ve iki bacağada fazlasıyla yetiyor.
 
ben de aksine tüylerin uzun olması gerek diye biliyorum. asıl o zaman tek seferde ağda yapılabiliyor. ayrıca birkaç yıl önce ağda bantlarından denemiştim hiçbir işe yaramamıştı tek bir tüyü bile almadığı gibi üstelik ağda cilde yapışıyordu. ha, ya da ben becerememiş de olabilirim ama bir arkadaşım da aynı şeyi söylemişti.

ağda yapacaksanız bildiğimiz kavanozlardaki sir ağdalardan kullanın derim.
 
kıllar agdayla alınmıyor ya boyle bır acı yok :( en ıyısı tuy dokucu krem onunda tras makınasından veya jıletten farkı yok koku duruyor derı yuzeyınden kesmıs gıbı oluyor
 
Back
Yukarı