Ağırlık Eldivenleri - Resimlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eldiven.jpg

Sahibinden.com'dan aldım. Çok memnunum. Esnek ve rahatlığı inanılmaz. Kumaşı orta kalite diyebiliriz, kesinlikle kötü değil. Hepsiburada'dan aldıklarımdan sonra çok iyi geldi. Fiyatı 17 TL.

bende nike den almıştım , 25 tl felandı.
satan kız da sormuştu motorsiklet için mi kullanacaksınız diye ?
yok ağırlık için kullanıcam dediğimde " farketmiyo zaten bende bateri çalarken kullanıyorum bunun aynısını " demişti :D :D
ama fena çıkmadı eldivenler , gerçi onlar yırtlıyo ben dikritiyorum onlar yırtlıyo ben anneme diktiriyorum :D :D
artık gittiği yere kadar gidecek, hem o zamana kadar biraz daha ağır kaldırmaya daha profesyoınelce çalışmaya başlayınca daha kaliteli ve daha heybetli bir eldiven alıcam inş. thums: dumbelllls

Arkadaşlar eski çalıştığım salonda , bir gün aletler yenileniyordu , benim eldiven yardım ederken kirlendiği için hoca bana kendi eldivenlerini verdi.
Bu eldiven nasıl desem motorcu eldiveni gibiydi sanki ama nerden baksanız bir 10 senelik rahat vardır , tamamen deriden di , içi de demiri kavranamıza çok güzel olanak veriyordu , insanı gaza getiren bir havası vardı :D
neden hocana sormuyorsun demeyin , salondan ayrıldım başka salonda çalışıyorum şu an , tekrar gidip görünmek istemiyorum salonda :D

İstanbulda bu tarz body eldiveni nereden bulabiliriz , bilgisi olan arkadaşlar var mı ?? Mutlaka alıcam bundan bi tane :D

Harbinger'i kullananlar gerçekten çok övüyorlar. Bende nörolojik bir rahatsızlık var. Bench'te yada dips te çok zorladığım zaman yada çok ağırlık bindiği zaman kolum uyuşuyor bu da daha gücüm varken çalışmamı baltalıyor.

Yurtdışından birkaç model Harbinger buldum. 1 senedir bu spor ile uğraşıyorum. Bilekli yada bileksiz eldiven kullanımında ne gibi faydalar görürüz?

Harbinger Training Grip Wrist Wrap modeli en çok övülenler arasında. Profesyonel olmadığım da göz önüne alınırsa daha alt modelleri almak mantıklı bir hareket olur mu?

Aşağıdaki modeller baktıklarım arasında. İlki çoğu kişinin tavsiye ettiği model.

140.jpg
140.jpg
140.jpg

Ben bu eldiveni 18$ bb.comdan aldım ve tek kelime ile muhteşem bir eldiven şiddetle tavsiye ederim.

Bugün satın aldım ürünü , 84 TL verdim , Harbinger in distribütörü olan firmanın deposuna gittim

Haftaya resmini ekliyicem ;)

İstanbulda temin edebileceğimiz bir yer var mı?

Harbinger Türkiye Distribütörü ben buradan satın aldım...

Istanbul

Tes Konfeksiyon, Ltd Sti.-Distributor

Kagithane Cad. Sevilen Sok. No 58
34400 Caglayan
Istanbul
Turkey

Ph: 90-212-222-7647
Fx: 90-212-220-8968

EMAIL: [email protected]

Model 540 Platinum Series Lifting Gloves with Wrist Wraps

Ben Schiek markasının 540 Platinum Series Lifting Gloves with Wrist Wraps model ağırlık eldivenini kullanıyorum. Türkiye'de satılmıyor, Amerika'dan aldım. Bir eldiven daha iyi olamaz. Resimler bana ait.

10876.jpg

10891.jpg

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 558
  • 2.jpg
    2.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 543
Forumda bulunan degisik konularda,ozellikle de bu konu altında harbinger ile ilgili okudugum olumlu izlenimlerden sonra bende Amerikadan 1320 FlexFit Ultra WristWrap modelini getirttim.Fiyat olarak diger markalara oranla belki cogu sporcu icin pahalı gelebilir bu markanin urunleri ama inanin verilen paraya degdigini hissediyorsunuz.

hameflulwrgl.jpg

beyler chiba eldivenleri var gittigidiyorda 50 kusut tl civarı olan modeli tek geçerim.BDouble wrist bandage olanı.Hic yurt dısına gerek yok .BEnim esas aradıgım agırlık elden kaymasın diye satılan kayıs tarzı aksesuar

Selex diablo eldiven kullanıyorum ve tavsiye ederim fiyat olarak uygun ve deri olmadığından koku ve terleme yapmıyor
19.012.4475.000601t4.jpg

bu modelin siyah-kırmızısını 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. eli terletmiyor, elinizde olduğunu hissetmiyorsunuz. gayet güzel ve kullanışlı. 20 tlye aldım zamanında. bileği korumaması güçsüz bilekleri olanlar ya da sıkı çalışanlar için bir dezavantaj elbette.

işçi eldiveni deneyeniniz var mı bilmiyorum ama eli terletmesi dışında süper :D tamam bileği korumuyor vs ama ucuz be abi :D 1 lira tanesi.

Harbinger ve Schiek markalarını Türkiyeden alabileceğimiz biryer varmı acaba?Harbinger in Türkiye temsilcisine baktım eski modelleri var.Darkfox ve karakaş ın sahip olduğu modellerden birini arıyorum, nasıl temin edebilirim (online yada şehiriçi) biri yardımcı olabilirmi.
Not: Ankara

Harbinger - 1320 FlexFit Ultra WristWrap

Schiek - 540 Platinum Series Lifting Gloves with Wrist Wraps

Back
Yukarı