Ağırlık Eldivenleri - Resimlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selex diablo eldiven kullanıyorum ve tavsiye ederim fiyat olarak uygun ve deri olmadığından koku ve terleme yapmıyor
19.012.4475.000601t4.jpg

@major24 arkadaşım amerikadayken ben bu ürünü kullandım fakat tavsiyem direk eline geçirmeli bir eldiven al derim veya eline geçirip fermuarını çekebiliceğin bir eldivende olabilir

Bileklerim zayıf olduğu için sürekli sorun çıkartıyorlar. 2 ay sol bileği sararak idman attım biceps'de. Şimdi onun ağrısı azaldı bu seferde trapez çekiş yüzünden sağ bilek başladı :( o da tricepsde sorun çıkartıyor.

O nedenle sarmak yerine bilekli eldiven almayı düşünüyordum. Muğlada kesik eldiven bulmak zor olduğu için marmarise gidicem 1-2 haftaya.

Son düzenleme:
normal kışta elimize gıydıgımzı eldıvenlerle olurmu tutmak ?

Ağırlık eldivenlerinin en ufak bir yararı olduğuna inanmıyorum çekiş hareketlerinde nasıl eldiven takarsan tak sıkışmadan dolayı elin nasır olacaktır bunun için en işe yarayan straps. Uzun süredir sadece kanat günü straps takarım diğer günler çıplak elle çalışırım avucumda en ufak bir nasırlaşma yok.

inanmamakla hata ediyorsun o zaman.

zaten sıkışma sadece çekiş hareketlerinde değil bütün hareketlerde oluyor, eldivenin amaci sadece nasırları tamamen yok etmek değil. bunu boksörlerin kafalarına taktığı korumalık gibi düşünebilirsin. o korumalık gelen darbeyi tek noktada almamak ve dağıtmak için kullaniliyor, bu eldivenlerdede bu şekilde. iyi eldivenlerde etkinin biraz olsun dağılmasını sağlıyor, nasırdan önemlisi el eklemlerinin sağlını ve bilekleri koruması. tabi iyi eldivenler bu şekilde. sadece nasır için olsaydı eldivenlerde bilek kısmı gereksiz olurdu.

york un bilek saran dışı deri olan bi modeli var tavsiye ederim çok kullanışlı 6 aydır kullanıyorum aşınma çok az oluyo

Ankara'nın neredeyse tüm alışveriş merkezlerini (Panora, Cepa, Kent Park, Ankuva, Real) fır döndüm ama istediğim eldiveni bulamadım. Her yerde adidas climate serisinin kırmızı - siyah, pahalı ve kullanışsız eldivenleriyle york'un boya bırakan deri eldivenleri. Bir yerde rucanor diye bir marka gördüm, o anlık devrelerim kızıştı ve 25 milyon civarına hemen aldım sinirden eldiveni. Sonra da hemen antrenmana koştum. Daha önce eldiven kullanmayan birisi olduğumdan ve beklentimi çok aza indirgediğimden olacak ki eldiven beni fazlasıyla memnun etti. Zarif, şık ve kullanışlı. Bir müddet kullandıktan sonra dayanıklılığı hakkındaki görüşlerimi de sizlerle paylaşırım. Şöyle bir şey:
5332-18334-main-exercise_gloves-41.jpg

http://www.awsports.co.uk/products.php?plid=m19b0s207p5332

Eldiven hakkındaki fikirlerinizi açık gönüllülükle benimle paylaşırsanız sevinirim.

harbinger 1250 vardı bende mahvoldu benmi çok hardcore çalışıyorum yoksa aldığım eldivenlermi dandik daha çözemedim bundan sonra süngerle çalışıcam ekonomik ve etkili :D

arkadaşlar ben chiba marka bir eldiven buldum adidastan 39 liraya.Avuç içi görünüşü aynı harbinger big grip.Sizce nasıl bu ürün?o avuç içi ile parmakların birleştiği yerde nasır oluşumu veya bir ağrı olur mu?? acil yardım !!!

Hiç bilmeden Daha VG ye bile başlamadığım bir zamanda Harbinger Big Grip Eldiven almıştım Şeklini beğenip :) 1,5 Senedir Kullanıyorum Hiçbir Sıkıntı yaşamadım kavraması çok güzel ve eli boyamıyor. Ayrıca Birde Selex Cody Eldiven Aldım Geçenlerde oda başarılı bir eldiven Zira Big Grip i tutmuyor.

Anladığım kadarıyla bileği tutan eldivenler bileğin hareketini kısıtlıyo. Hep destek oluyo yazmışsınız çünkü başka türlü destek olamaz. Benim bileklerim ince olduğu için bilek(ön kol) geliştirme hareketleri de yapıcam. Bunun için bilek bölümü olmayan fiyatı 30liradan fazla olmayan şık kaliteli bi eldiven arıyorum önerebileceğiniz marka var mı?

150262_sm.jpg

bende de bu eldiven var fakat biraz hırpalanmış 2-3 yerde de yırtık var daha alalı 1 yıl olmadı harbinger almayı düşünüyorum press hareketleri için özellikle bilekli olan modellerinden diğer günler strap kullanıyorum

ben her yerde strap arıyorum ama bulamıyorum siz nerden aldınız?

Back
Yukarı