Aç bir bayan :D

böööğğ.+16 değil kimse bakmasın.sakın merak edip de bakmayın.Allahtan midem boştu. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

pronator dedi:
tek kelimeyle iğrenç kendimi lavaboya zor attım

buda bi seymi... benim gördüklerimin yaninda bu cerez kalir :lol: ama yinede forumda seviyeyi koruyalim. dinamic bence böyle vidyolar forumun kalitesini düsürür. lütfen daha dikkatli olalim... zaten body building toplumda yeterince yanlis bir izlenim birakiyor. böyle vidyolari koyarsak forumu disaridan izleyen insanlar tarafindan yanlis anlasilabiliriz. her neyse... kendine iyi bak. saygilar.

bomberman dedi:
pronator dedi:
tek kelimeyle iğrenç kendimi lavaboya zor attım

buda bi seymi... benim gördüklerimin yaninda bu cerez kalir :lol: ama yinede forumda seviyeyi koruyalim. dinamic bence böyle vidyolar forumun kalitesini düsürür. lütfen daha dikkatli olalim... zaten body building toplumda yeterince yanlis bir izlenim birakiyor. böyle vidyolari koyarsak forumu disaridan izleyen insanlar tarafindan yanlis anlasilabiliriz. her neyse... kendine iyi bak. saygilar.

Tamam arkadaşım istemiyorsanız koymam...
sende kendine iyi bak...

)))

ayyyyyyy ben azcık basına bakdım 5 sn sonra kapoatdım anneeeeeeeeee ıyyyyyyyy bır aralar rotten.com vardı turk hackerler cokertdı o sıteyı bır kerde oraya gırmısdım orda daha berbartları vardı ıyt ıraklı askerlerın amerıkalıların kafasını kesdını gosterıyordu ıyyyyyyyyyyyyyyy

Uzakdoğulularda hep var zaten bu gore saplantısı.

Sahte ama cok ii yapılmıs.. :)

Back
Yukarı