En doğal omega 3 ve protein için taze balık tüketmeyi ihmal etmeyelim. Konserve ton balığından içim şişti açıkçası. Balıkların Besin Değeri | Besin Değeri en sevdigim tarifide sizlerle paylaşıorum. Malzemeler 1 kg hamsi, 1 patates, 1havuç, 1kuru soğan, 1domates, 2 yeşil biber yarım limon, maydanoz, 1 yada 2 kaşık zeytinyağı Tarif hamsiler ayıklanır kılçıklar çıkarılır. yıkanır güzelce süzülür. Sonra bütün sebzeler zar şeklinde doğranır balıkla harmanlanır, biraz bekletilir. sonra tepsi yada borcama sırayla dizilir. çok sık dizilirse biraz sulu kalıyor kuru olsun isterseniz seyrek dizin ve fırında kızartın 175 derecede kızarana kadar. : fırınım olmadıgından aynı tarifi ocakta geniş tencerede yapıyorum. pişmeye gelecek butun sebzelerdende katıyorum içine.