• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 Ay Oncesi Ve Yeni Halim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bravo cok hizli verim almissin tebrikler ;) ama restiricted in seni pek begenecegini sanmiyorum :x ama sen yine de moralini bozma cunku o seneye mr olimpia olacak o yuzden kimseyi begenmez :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Şaka yapıyor olmalısın mükemmel derecede gelişmişsin.
Vallahi çabanı takdir ettim 9 ayda nerden nereye
Tebrikler.....

abıler program hakkında kısa bır bılgı verım benım salonun butun gun acık olmadıgı ıcın bende antremanları tek adeleye dusurdum ve haftanın 6 gunu yaptım beslenmeye gelınce cok ıyı sayılmam ama 2tane karbonhıdrat ve amıno asıt kullandım suan beslenmeye dıkkat etmeye calısıyorum tek adelede cok harekete yukledım ornegın kol antremanı :3 haterek yerıne 5 e cıkardım boyle ıste ama kılo almam lazım selametle

gayet iyi ama kol yani küçük kas grupları içim max 3 hareketi geçmenmemesi söyleniyor büyük adele grupları içinse 4 ve 5 hareket deniliyor bence bunu kulak arkası etmemek lazım özellikle yaz aylarında bu sana kayıplara mal olabilir

arkadasim 9 ay icerisinde cok büyük bi gelisme kaydetmissin... seni kutluyorum. calismaya devam cünkü sanirim vücudun bu spora yatkin. bu sekilde azimle calismaya devam edersen cok iyi seyler basaracagina inaniyorum. basarilar...

bravo bundan iyisi şamda kayısı ama neden bırakmayı düşünüyorsun onu anlamadım çokmu çalıştında bırakıyom ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum

iri vücudun dikkat çekmesinin sebebi piyasada pek olmamasın alışmaamış millet ondan öyle bakıyorlar işin altında yatan bir imrenmedir herkes elde edemez öyle bir vücudu dikkat çekmekte iyidir bundan şikayet etme mutlu ol herkes dikkat çekmek ister aptalca şeylerle ama sen olduğun yerde dikkat çekersin güzel değilmi

emrah dedi:
nebılım ya daha ıyı verım alabılırsem bırakmam zaten bılmıyorum yaza kadar ne olucak kımse sevmıyo ırı vucudu mıllet cıns cıns bakınca uyuz oluyomda :D ama belkide devam ederım cunku body bagımlılık yaptı :D

boşver hocam sen milleti,bunu öncelikle kendin için yap ki zaten bence öyledirde..ayrıca 9 ayda çok fazla yol katetmişsin tebrikler 8)

Back
Yukarı