• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 Aylık vücut lütfen yorumlayınız

7 aylık mı.:S:S..hıc bir sekılde supplement falan kullanmadım.ilk basladıgımda 60 k.g.2 ay oldu başlayalı ve sonuc 67 k.g.sanırım ben boş yere sitres yapmısım gelişemıyorum.die
Eki Görüntüle 27762Eki Görüntüle 27763

Kimi burda ezmeye geldin ne amacla geldin biz salakmıyız 2 resim atmışsın 2 ayda yaptım diyosun birde gelmiş adamın vücuduna laf ediyorsun Senin gibilere forumda yer yok TROL !![DOUBLEPOST=1401827842][/DOUBLEPOST]Bu 2 ay zırvasına inanıp hala beslenme antreman soran arkadaşlarım 2 ayda malum şeyi kullansan bile vücut o kadar degısmez tek kanıt göstersin arkadaş hesabımı silerim kimseyi altta bırakıp kıramazsın birde dalga gecerek 7 aylık mı yazmışsın !![DOUBLEPOST=1401828179][/DOUBLEPOST]
Vucut tipi = Ektomorf

Başlangıç Ölçülerim
kol 26
omuz 96
bel 75
göğüs 87

Şuanmi Ölçülerim
kol 34
omuz 116
bel 74
göğüs 105

Eki Görüntüle 27758 ilk başladığım zaman
Eki Görüntüle 27760Suanki halim yaş 17
yorumlarmısınz lütfenEki Görüntüle 27760

7 ayın hakkını fazlasıyla vermişsin cok iyi devam et kardeşim ego show u yapan trollerinde yorumlarına inanma

Son düzenleme:
Kimi burda ezmeye geldin ne amacla geldin biz salakmıyız 2 resim atmışsın 2 ayda yaptım diyosun birde gelmiş adamın vücuduna laf ediyorsun Senin gibilere forumda yer yok TROL !![DOUBLEPOST=1401827842][/DOUBLEPOST]Bu 2 ay zırvasına inanıp hala beslenme antreman soran arkadaşlarım 2 ayda malum şeyi kullansan bile vücut o kadar degısmez tek kanıt göstersin arkadaş hesabımı silerim kimseyi altta bırakıp kıramazsın birde dalga gecerek 7 aylık mı yazmışsın !![DOUBLEPOST=1401828179][/DOUBLEPOST]

7 ayın hakkını fazlasıyla vermişsin cok iyi devam et kardeşim ego show u yapan trollerinde yorumlarına inanma
salondakı üyelik formunun resmını cekıp atarsam acaba ınanırmısın...forumdakı başlama tarıhiyle bu resimleri attıgım tarıh arasında 2 bucuk ay dan fazla cıkarsa ben silecegim üyeliğimi..fakat dediğim şey dogru olursa sen silecekmisin üyeliğini..

salondakı üyelik formunun resmını cekıp atarsam acaba ınanırmısın...forumdakı başlama tarıhiyle bu resimleri attıgım tarıh arasında 2 bucuk ay dan fazla cıkarsa ben silecegim üyeliğimi..fakat dediğim şey dogru olursa sen silecekmisin üyeliğini..
kardeşim tamam geleceğin arnoldu sensinde böyle kendini övmene gerek yok :D inşallah olursun arnold gibi bizde seviniriz türk arkadaşımız dünyada tanınıyor diye :)

Arkadaşlar benim yaş 27 oldu, ama çok daha genç gösteriyorum. Bunda omuzların etkisi de var. Bisikletçi vücudu var bende bildiğin. Burdaki fotoğraflara bakınca hayret ettim. Kemik gelişimi durmuştur tabi ama bu bisikletçi vücudu görünümünden kurtulabilir miyim sizce. Konuyu açan arkadaşa ayıp olmazsa birer yorum alabilir miyim :-)

GT-I9502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tişörtsüz bir fotonu paylaş..
Resimlerin 2 ay arayla çekildiğini ve takviye almadığını ispatla..
Toplamda 2 ay çalıştığını da ispatla..
Bende sileyim.. Bu sporu da bırakayım.. Boşa uğraşıyormuşuz demek..

7 aylık mı.:S:S..hıc bir sekılde supplement falan kullanmadım.ilk basladıgımda 60 k.g.2 ay oldu başlayalı ve sonuc 67 k.g.sanırım ben boş yere sitres yapmısım gelişemıyorum.die
Eki Görüntüle 27762Eki Görüntüle 27763
Arkadaslar Trawool ismindeki üye benim resimlerimi kullanarak bişeler yapmaya calısıyor..her kimse bilmiyorum fakat bir kac buna benzer sitede resimleri gördüm ...inanmayın bu arkadasa fake dir bu hesap..

Back
Yukarı