• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 Aylık vücut lütfen yorumlayınız

Kardeşim çok güzel yağsız olarak çok iyi gelişim sağlamışsın eğer cardio yapmıyorsan antrenmanlardan sonra haftada 2-3 defa 20 dakika yürürsen ciğerlerin dahada açılır kas kütlesi yapmakta etkisi olur. Böyle devam et sakın bırakma 2 sene sonra yağsız 38-40cm kolların olur :cool:

7 aylık mı.:S:S..hıc bir sekılde supplement falan kullanmadım.ilk basladıgımda 60 k.g.2 ay oldu başlayalı ve sonuc 67 k.g.sanırım ben boş yere sitres yapmısım gelişemıyorum.die
Eki Görüntüle 27762Eki Görüntüle 27763

Resimdeki sen olabilirsin fakat 2 ayda o halden o hale natural olarak geliniyorsa bu forumda herkes cahil. Ayrıca soldaki resimdeki 17-18 yaşında sağdaki 23-25 yaşında arada 2 ay yok.

Kardeşim çok güzel yağsız olarak çok iyi gelişim sağlamışsın eğer cardio yapmıyorsan antrenmanlardan sonra haftada 2-3 defa 20 dakika yürürsen ciğerlerin dahada açılır kas kütlesi yapmakta etkisi olur. Böyle devam et sakın bırakma 2 sene sonra yağsız 38-40cm kolların olur :cool:

Resimdeki sen olabilirsin fakat 2 ayda o halden o hale natural olarak geliniyorsa bu forumda herkes cahil. Ayrıca soldaki resimdeki 17-18 yaşında sağdaki 23-25 yaşında arada 2 ay yok.
emin olabılırsın kı arada 2 ay var fazla bi sürec olsa zaten dile getirirdim..benım tek avantajım şu oldu bilgili hocalarla calıstım bilgisiz hocalarla değil..

emin olabılırsın kı arada 2 ay var fazla bi sürec olsa zaten dile getirirdim..benım tek avantajım şu oldu bilgili hocalarla calıstım bilgisiz hocalarla değil..

Lütfen forum kurallarini okuyalim,forum kurallari derki made bilmem kac in bimmem ne fikrasi,
üyelere yanlis resimler koyarak yada resim hakkinda yanlis bilgi vererek,iki ayda olmayacak bir vücuda iki aymis gibi gösterip ego tatmini yapip diger üyelerle ta...ak gecmek yasaktir.
lütfen forum kurallarina uyalim.

Bilinçli bir şekilde çalışıyorsun hocalarında bilgili belli tamam anladık kutluyrum gelişimini ama problem şurada ki sen bunu yanlış başlıkta paylaşıyosun. Gerçekten emeğine saygım var ama kardeşimizin başlığında neden onun moralini bozabilecek kendinle ilgili şeyler paylaşıyorsun. Aç başlığını iyisiyle kötüsüyle yorum yaparsın arkadaşlar, böyle moral bozarak konuyu saptırarak olmaz. Dersinki 7 aya göre bence az, antreman programı veya beslenmesiyle ilgili tavsiye verirsin eleştiride bulunursun ama senin bu yaptığın bence hoş değil.

7 ayda yapılabilecek (steroidsiz) max vücut budur Tebrikler..
Çok teşekkür ederim doğru demissin[DOUBLEPOST=1400162253][/DOUBLEPOST]
beslenmeni yazar mısın, bende kilo almaya çalışıyorum
Ben suan kilo almıyorum hemde herkesin beslenme programı farklıdır kiminin vucudu yağ cabuk cağlanır kiminin yağlanmaz o yüzden günde alınması gereken kalori alımını ölctür 500 kalori fazlasını tüket . Saygılar[DOUBLEPOST=1400162499][/DOUBLEPOST]Herkese Çok teşekkür ederim iyi yorumlar ve kötü yorumlar için

Son düzenleme:
Hocam gelişimini ay ay atma şansın var mı? Başlangıç ölçülerimiz aynı hemen hemen ama ben senden daha zayıf duruyorum boydan dolayı galiba. 2 ay oldu benimde.

7 ay için gayet şahane arnold 1903 başka şeylere aldırma.
Benim 6. ayım seninle aynı konumda başlamışız aynı ölçülerdeyiz hemen hemen ve senin kadar define bir vücudum yok. Bana göre 1.5 x hızlı gidiyorsun belki de ki kendimi işin hakkını vererek yapıyor şeklinde nitelendiririm.
2 ayda böyle şeylerin olabileceği mucizevi bir spor değil bu. Hatta arkadaşın attığı iki fotoğrafa bakarsak resmen aradan yıllar geçmiş ve büyümüş. Motivasyon yıkmaya, ego tatmin etmeye çalışıyor bazı insanlar. Bilim varken, somut veriler varken böyle şeyler yapmak çok anlamsız.
Hacim kazanmaya, yağ oranını sabit tutmaya çalışmaya devam.

Bende ektomorphum benim kollarım 29-29,5 Bi süredir spor yapıyorum kollarım 26ydı 1-1,5ayda 3 cm gelişti 3 ay yazın spora gidicem sizce kollarım ne kadar artar ???

Back
Yukarı