isyankar295
Üye
bence gayet iyi gelisme 74 bel bence cok iyi
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Eywallah yusufAnatomi harikası![]()
7 aylık mı.:S:S..hıc bir sekılde supplement falan kullanmadım.ilk basladıgımda 60 k.g.2 ay oldu başlayalı ve sonuc 67 k.g.sanırım ben boş yere sitres yapmısım gelişemıyorum.die
Eki Görüntüle 27762Eki Görüntüle 27763
Baskasinin konusunun altina paylasacagna kendin konu acta paylas.kimseyi rencide etmeye hakkin yok.7 aylık mı.:S:S..hıc bir sekılde supplement falan kullanmadım.ilk basladıgımda 60 k.g.2 ay oldu başlayalı ve sonuc 67 k.g.sanırım ben boş yere sitres yapmısım gelişemıyorum.die
emin olabılırsın kı arada 2 ay var fazla bi sürec olsa zaten dile getirirdim..benım tek avantajım şu oldu bilgili hocalarla calıstım bilgisiz hocalarla değil..Kardeşim çok güzel yağsız olarak çok iyi gelişim sağlamışsın eğer cardio yapmıyorsan antrenmanlardan sonra haftada 2-3 defa 20 dakika yürürsen ciğerlerin dahada açılır kas kütlesi yapmakta etkisi olur. Böyle devam et sakın bırakma 2 sene sonra yağsız 38-40cm kolların olur
Resimdeki sen olabilirsin fakat 2 ayda o halden o hale natural olarak geliniyorsa bu forumda herkes cahil. Ayrıca soldaki resimdeki 17-18 yaşında sağdaki 23-25 yaşında arada 2 ay yok.
bro vallahi ilk fotoğraftaki dar omuzlar kalkmış ortadan ona şükret gelişemedim diyorsun bide7 aylık mı.:S:S..hıc bir sekılde supplement falan kullanmadım.ilk basladıgımda 60 k.g.2 ay oldu başlayalı ve sonuc 67 k.g.sanırım ben boş yere sitres yapmısım gelişemıyorum.die
emin olabılırsın kı arada 2 ay var fazla bi sürec olsa zaten dile getirirdim..benım tek avantajım şu oldu bilgili hocalarla calıstım bilgisiz hocalarla değil..
Bilinçli bir şekilde çalışıyorsun hocalarında bilgili belli tamam anladık kutluyrum gelişimini ama problem şurada ki sen bunu yanlış başlıkta paylaşıyosun. Gerçekten emeğine saygım var ama kardeşimizin başlığında neden onun moralini bozabilecek kendinle ilgili şeyler paylaşıyorsun. Aç başlığını iyisiyle kötüsüyle yorum yaparsın arkadaşlar, böyle moral bozarak konuyu saptırarak olmaz. Dersinki 7 aya göre bence az, antreman programı veya beslenmesiyle ilgili tavsiye verirsin eleştiride bulunursun ama senin bu yaptığın bence hoş değil.emin olabılırsın kı arada 2 ay var fazla bi sürec olsa zaten dile getirirdim..benım tek avantajım şu oldu bilgili hocalarla calıstım bilgisiz hocalarla değil..
Çok teşekkür ederim doğru demissin[DOUBLEPOST=1400162253][/DOUBLEPOST]7 ayda yapılabilecek (steroidsiz) max vücut budur Tebrikler..
Ben suan kilo almıyorum hemde herkesin beslenme programı farklıdır kiminin vucudu yağ cabuk cağlanır kiminin yağlanmaz o yüzden günde alınması gereken kalori alımını ölctür 500 kalori fazlasını tüket . Saygılar[DOUBLEPOST=1400162499][/DOUBLEPOST]Herkese Çok teşekkür ederim iyi yorumlar ve kötü yorumlar içinbeslenmeni yazar mısın, bende kilo almaya çalışıyorum
2 ayda yaptıysan helal he bu arada herkesin gelisim süreci farklıdır kimi 1 senede yapar kimi 6 ay da anladınmı
anotomi farkı var hemde bu tişörtsüz sen bi tişörtüz foo atsana
nedense inanasım gelmedi7 aylık mı.:S:S..hıc bir sekılde supplement falan kullanmadım.ilk basladıgımda 60 k.g.2 ay oldu başlayalı ve sonuc 67 k.g.sanırım ben boş yere sitres yapmısım gelişemıyorum.die
Kardeş sen o vücudu 2 ayda nasil yaptin bilgilendirdi misin antrenmanı ve beslenmenin?7 aylık mı.:S:S..hıc bir sekılde supplement falan kullanmadım.ilk basladıgımda 60 k.g.2 ay oldu başlayalı ve sonuc 67 k.g.sanırım ben boş yere sitres yapmısım gelişemıyorum.die
Kardeş sen supplement kullandinmi?Vucut tipi = Ektomorf
Başlangıç Ölçülerim
kol 26
omuz 96
bel 75
göğüs 87
Şuanmi Ölçülerim
kol 34
omuz 116
bel 74
göğüs 105