7 aylık değişimim. 63 kilodan 75e

teşekkür ederım tabıkı 1.81 falan boyum 1.82 de olabilir beslenme düzenim ;
saat 8 9 : 6 yumurta 125 150 gram yulaf 3 sarı veya 2 yıyorum onceden çantama yukledıgım besınlerle dersaneye yolunu tutuyorum :)
saat 11 : 2 muz olursa badem ceviz para yetiştirebilirsem alıyorum onlar oluyor genelde
saat 1 250 gram esmer pırınc pısmıs agırlık bıde bımde 160 gram ton balıgı zaten yavas yedıgımden yerken yarım saat gecıyor hep
saat 3 gene muz portakal vs
saat 5 e dogru aynı sekıl 250 gram esmer pırınc 160 gr ton balıgı
1 saat sonra ıdmana gıdıyorum ıdman cıkısı whey proteın tozum var 1.5 olcek sadece ıdman sonu ıcıyorum
ordan eve gıdıyorum tekrardan 250 gram esmer pırınc ve ton balıgı zaten sonrada uyuyorum sabah gene aynı sekıl
pılavı olcup bı kaba koyuyorum 750 800 gram arası 3 e boluyorum onu o sekıl yıyıorum bıde zeytınyagı dokuyorum ustune

günde 6 konserve ton balığımı ton balıklarında yüksek civa birikimi olduğu için haftada 3 ten fazlasını önermiyolar sen çok abartmışsın bence kas yapıyım derken sağlığından olma onun yerine tavuk göğsüne geçebilirsin hem çok daha ucuz bütçen rahatlar

oncedende 600 gram tavuk yerdım ıste 1 ogun ton balıgı nıyetıne 200 gram yerdım maddıyat acısında aynılar degısen bısı yok bımde 2 tanesı 5tl kızartması tartması ugrastırıyor dıye ton balıgına geçtım zaten cok uzun suredırde bu sekıl gıtmıyorum 1 ay olmamıştır gunde 3 tane 6 değil ama öyle diyosan tekrar tavuğa geçicez sağlığımızdan olmayalım zaten pekte seçenek yok et çok pahalı :)

forumda bu ton balığı olayı baya konuşuldu bu civa birikmesi gerçekten sakat bir olay tavuktan sasma bence :) ayrıca keskinoğlunun konserve tavuk göğsü var istersen onuda dene

Arkadasa katılıyorum cıva bırıkmesı yuzunden balıgı haftada 2,3 kere yenılmesı tavsıye edılıyor daha fazla kesınlıkle tuketme gelısımıne bakılınca guzel gelısım kaydetmıssın gayet basarılı

Back
Yukarı