Kusura bakmayin uzun suredir bilgisayara girmiyorum cevap veremedim bel eritmek icin ozel bir cabam olmadi cok az carb aldim protein miktarini arttirdim ve agirlikdan sonra duzenli cardio yaptim 3 ay felan cheat day yapmadim amaBel eritmek için neler yaptın kardeşim? Güzel olmuş bence vücudun. Devam et.
cheat day değil cheat meal yapılır, ya yanlış yazdın yada bilmiyorsun.. cheat meal 1 öğün istediğini yersin öyle müsabık falan değilsen haftada bir kez yada iki haftada bir kez yaparsın cheat meal i ..[DOUBLEPOST=1436107673][/DOUBLEPOST]Kusura bakmayin uzun suredir bilgisayara girmiyorum cevap veremedim bel eritmek icin ozel bir cabam olmadi cok az carb aldim protein miktarini arttirdim ve agirlikdan sonra duzenli cardio yaptim 3 ay felan cheat day yapmadim ama
cheat day değil cheat meal yapılır, ya yanlış yazdın yada bilmiyorsun.. cheat meal 1 öğün istediğini yersin öyle müsabık falan değilsen haftada bir kez yada iki haftada bir kez yaparsın cheat meal i ..Kusura bakmayin uzun suredir bilgisayara girmiyorum cevap veremedim bel eritmek icin ozel bir cabam olmadi cok az carb aldim protein miktarini arttirdim ve agirlikdan sonra duzenli cardio yaptim 3 ay felan cheat day yapmadim ama
işte ben cheat day 'de cheat meal' de yapmadımcheat day değil cheat meal yapılır, ya yanlış yazdın yada bilmiyorsun.. cheat meal 1 öğün istediğini yersin öyle müsabık falan değilsen haftada bir kez yada iki haftada bir kez yaparsın cheat meal i ..[DOUBLEPOST=1436107673][/DOUBLEPOST]
cheat day değil cheat meal yapılır, ya yanlış yazdın yada bilmiyorsun.. cheat meal 1 öğün istediğini yersin öyle müsabık falan değilsen haftada bir kez yada iki haftada bir kez yaparsın cheat meal i ..