fatihdurak
Üye
slm arkadaşlar adım fatih 25 yaşındayım 7 ay oldu başlayalı resimlerde başlamadan önceki ve en son halim olan resimler verdim youmlarınız için tşkler
başlangıç ölçilerim :
boy : 182
kğ : 62
omuz : 109
ğögüs : 95
kol : 29
bacak : 50
ve başlamadan önceki 2 resmim :
7 ay sonraki yani şimdiki ölçülerim :
kğ : 80
omuz : 121
ğögüs: 102
kol : 35.5
bacak : 56
ve şimdiki halimden bi kaç resim

amacım kilo alıp giydiğim elbisenin üstümde güzel durmasıydı bunu başardığıma inanıyorum gördüğünüz gibi başladıgımda 62 kiloydum ve çok zayıftım şimdi 80 kğyum umarım daha iyisini yapabilirim ve bir şey daha bu spora başlmadan önce boyla kilo arasında çok fark oldugu için sınavlardan eleniyordum kafaya taktım ve bu spora sıkıca sarıldım ve bakırköy adliyesinde girdigim adalet bakanlığı sınavında devlet memurluğunu kazandım şu an çağrılmayı bekliyorum. bu benim için azmin zaferidir çalıştım ve başardım allah hepinize nasip eder inş yorumlar için tekrar tşkler
başlangıç ölçilerim :
kğ : 62
omuz : 109
ğögüs : 95
kol : 29
bacak : 50
ve başlamadan önceki 2 resmim :
7 ay sonraki yani şimdiki ölçülerim :
kğ : 80
omuz : 121
ğögüs: 102
kol : 35.5
bacak : 56
ve şimdiki halimden bi kaç resim

amacım kilo alıp giydiğim elbisenin üstümde güzel durmasıydı bunu başardığıma inanıyorum gördüğünüz gibi başladıgımda 62 kiloydum ve çok zayıftım şimdi 80 kğyum umarım daha iyisini yapabilirim ve bir şey daha bu spora başlmadan önce boyla kilo arasında çok fark oldugu için sınavlardan eleniyordum kafaya taktım ve bu spora sıkıca sarıldım ve bakırköy adliyesinde girdigim adalet bakanlığı sınavında devlet memurluğunu kazandım şu an çağrılmayı bekliyorum. bu benim için azmin zaferidir çalıştım ve başardım allah hepinize nasip eder inş yorumlar için tekrar tşkler
Son düzenleyen: Moderatör: