• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Senedir Yapıyorum 1 Sene Ara Verdim Yine Başladım

emrah dedi:
ozan abı keske daha net ve tam profıl fotonu koysaydın ama burdan gozukulen guzel vucudun var zaten sanırsam almanya amerıka bızden daha ılerde ne konuda dıceksın burda supplementler cok pahalı bızım aldıgımız supplementın parasıyla almanyada 3katını alıyo:d tam profıl resmını koy bence

Peki supplementle yeterlimi ? supplementi sanki Ilac yerine koymussun bu laflarla - supplement adi üstünde takviyedir, normal beslenmededen alabilirsin.

Vucudun güzel ama söyle fullbody resmi ekleseydin daha kolay yazabilirdik.
Ozan birseyi merak ettim, senin resmin Ebay.com´da ne ariyor :)

cok sagolun arkadaslar tam bir boy resmim simdilik bilgisayarda yok bunuda arkadasdan aldim en kisa zamanda tam resmimi koyarim.
resmim evet ebay da var cünkü yanimda olan arkadas kendisi gigolo resimlerini kendi video sunu ebay den satiyor eger sizlerinde isteginiz varsa sizde satabilirsiniz alicisi var.
Spor olarakta simdiye kadar hic bir sey kullanmadim sadece eiweiss türkcesi yumurta aki burda yeni baslayan kisilere tavsiyem
güzel beslenme bilincli antreman ve bolca su antremanda en azinda bir bucuk iki litre su bitirin alti ay sonra vucudunuzda birseyler oldugunu farkina varirisiniz.
Herkeze selam

acikcasi ben kimin kim oldugunu anlamadim.ikiside ayni kisi mi yoksa. :oops:

Fullbody resmini bekliyorum.

sadecebu fotoya göre konuşmak gerekirse iyi gözüküyor :arrow: ;) ;)

Spor olarakta simdiye kadar hic bir sey kullanmadim sadece eiweiss türkcesi yumurta aki burda yeni baslayan kisilere tavsiyem

:lol: :lol: :lol:

Back
Yukarı