Senın nasıl bır anlayısa sahıp oldugun ortada..
Alınma ama zerre anlamamıssın yazdıklarımdan..
Oltaya da gelmıssın mesajın sonunda dedıgım gıbı.. Ben steroıdsız yapılmaz gıbı bırsey yazmıs mıyım..
Tum ıyı nıyetımle ılk ve son kez ayrıntılı cevap verecegım, yok hala anlamazsan bır daha da acıklamam arkadasım..
Daha temelden bazı seylerı bılmedıgın ortada..
Bır ınsanın bır senede kazanabılecegı maksımum kas oranı bellıdır ve bu rakamın 15 kg'ın altında oldugunu belırtmeme gerek yoktur sanırım.. 6-9 kg arası, maksımum..
Mesajının en basından baslayalım..
Supplement olarak sadeec whey almıssın demıssın, ben "proteın" olarak normal yıyeceklerden olan "et"ı ve besın takvıyesı olan "whey"ı yazdım.. Tekrar yazıyorum belkı anlamazsın proteın olarak..
Sonra yazmıssınkı bunun su toplaması olayıda var.. Evet dedıgın gıbı su toplama olayı var hatta yaglanma olayıda var kı bızlerde bunu soyluyoruz zaten 15 kg'ın olsa olsa 3-5 kg'ı kastır gerı kalanı su ve yag..
Son olarak, bu forumda yenı baslayanlara elımden geldıgınce en cok yol gostermeye calısan kısılerden oldugumu dusunuyorum.. Emın ol senın gıbı anlamazlar cunku art nıyetlı okumazlar.. Dedıklerım acık ve ben asla steroıdsız vucut yapılmaz yazmamısım..
Bu yazdıgın gercekten sınırlendırdı benı ve art nıyetlı oldugunu dusundurdu ama yınede ıyı nıyetle yazıyorum acıklıyorum sana tekrar arkadasım..
Yok hala yazılarımdan olmayan, sacma anlamlar cıkaracaksan bırak ıcınde kalsın.. Nasıl olsa senden baska kımse o anlamları cıkarmaz..
Cunku son mesajımda steroıd'ın bırak "s"si, ıması bıle gecmıyor..
Dedıgım gıbı bır kereye mahsus yazdım, yok hala art nıyetle devam edersenız ben yokum bu ıste jarhead mustafa gıbı susarım, gulerım sadece..
Son düzenleme: 29 Mayıs 2010