6 ay askerlikten sonra tekrar bady yapmaya başladım ama baya gerikaldığımı antremanda fark ettim 40 kilo benc yaptım oda zorlanarak.
Yolcu02 öncelikle geçmiş olsun,sivil hayata hoşgeldin:=).. Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi aralık da askere gitmiştim ve geçen hafta askerliği bitirdim. Bitirir bitirmezde spora tekrar başladım.. Bende askerde bir 7 kg verdim epeyde ölçü kaybı yaşadım yarın spora tekrar başlayalı bir hafta olucak ve bu bir haftada bile hafif fark görmeye başladım.. Şu an adaptasyon çalışması yapıyorum serbest ağırlıklara henüz geçmedim,çok fazla acele etmeye gerek yok bence 1 ay içinde felan vücudun toparlanacağına eminim.. Sende moralini bozmadan çalışmaya devam et bence,sonuçta güzel bir alt yapın var ve kısa sürede toparlayacağın kesin... İyi çalışmalar dilerim..
Bikere askerden sonra tekrar baslayarak cok iyi yapmissin..Eger egitim yaptiysan askerde gayet formdadir vücudun, gerci kisa dönem askerlik yapmissin bilmiyorum nekadar egitimlere katildin. Baslarda elbette hafif kilolarla baslayacaksin eski performansini bir anda yakalamayi bekleme, ancak kisa zamanda yakalayacaksindir
herkese yorumları için teşekkür ederim toparlamaya çalışacam kısa sürede nasıl yaprım onun yollarını aramaya başladım ama bakalım