istanbul, beylikdüzü, tüyaptuase dedi:fuar nerede olacak? İstanbuldamı?
Bi sırt pozu istersiniz hocamdan tanırsınız hemen zaten.Ben de gelmek isterdim ama tasarruf tefbirleri aldım kendi adıma para biriktireceğim o yüsden gelemeyeceğim çok üzgünüm...Ama sizden bir ricam foğtoları koymanızı istiyorum...İnş güzel bir gün geçirirsiniz...flexor dedi:Benide resimden tanırsınız orada olucam bodyforum camiasıyla beraber oluruz heralde
hsd gorusuruz![]()
adrenalinshot dedi:Bi sırt pozu istersiniz hocamdan tanırsınız hemen zaten.Ben de gelmek isterdim ama tasarruf tefbirleri aldım kendi adıma para biriktireceğim o yüsden gelemeyeceğim çok üzgünüm...Ama sizden bir ricam foğtoları koymanızı istiyorum...İnş güzel bir gün geçirirsiniz...flexor dedi:Benide resimden tanırsınız orada olucam bodyforum camiasıyla beraber oluruz heralde
hsd gorusuruz![]()
emrah dedi:hersey ıcın tesekkuer ler babalar ben en ıyısı bır kac kısı daha bulım araba kıralıyalım boyle olmucak bırde bır sey sorcam bana bılet dıye bır sey verdıler uzerınde davetıye falan yazmıyo 3'e katlanan bır kagıt sankı katolok gıbı bılet bumu bılen varmı resmı olan varsa koyarsa sevınırım dıger arkadaslarada yardımcı olmus oluruz selametle