6-9 Nisan Buluşması Dikkat!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elinde fuar alanı krokisi olan varsa bir yer belirlenebilir.buluşan bir kaç kişi bile olsa enazından tanışılmış olur.

bilet li evet davetiyeli bana 20 adet gelmişti dağıttım 5 tane benim gruba kaldı ancak fuar girişinde otoparkta satarlar pazarlıkla 5 ytl veya 10 ytl arası alırsınız ben sadece c.tesi orada olacağım beni görenler tanıyacaktır eskiden avartarımda resmim vardı yada görkemin yanında olacağım zaten

Ben de sadece cumartesi orada olacağım. Beni de avatarımdan veya resimlerimden tanırsınz artık.

şimdi istanbulamı gidicez onca yol niye yok bızım burda, istanbulda yaşamanın avantajı :oops:

flexor dedi:
Benide resimden tanırsınız orada olucam bodyforum camiasıyla beraber oluruz heralde

hsd gorusuruz :)
Bi sırt pozu istersiniz hocamdan tanırsınız hemen zaten.Ben de gelmek isterdim ama tasarruf tefbirleri aldım kendi adıma para biriktireceğim o yüsden gelemeyeceğim çok üzgünüm...Ama sizden bir ricam foğtoları koymanızı istiyorum...İnş güzel bir gün geçirirsiniz...

adrenalinshot dedi:
flexor dedi:
Benide resimden tanırsınız orada olucam bodyforum camiasıyla beraber oluruz heralde

hsd gorusuruz :)
Bi sırt pozu istersiniz hocamdan tanırsınız hemen zaten.Ben de gelmek isterdim ama tasarruf tefbirleri aldım kendi adıma para biriktireceğim o yüsden gelemeyeceğim çok üzgünüm...Ama sizden bir ricam foğtoları koymanızı istiyorum...İnş güzel bir gün geçirirsiniz...

benden çok yaşayacan adrenalinshot..lafı ağzımdan aldın..bende yoğun bir şekilde gitme planları yapıyordum ama işler değişti..eğer katılabilseydim bol bol resim çekip siteye koymayı planlıyordum..e artık katılacak arkadaşlar bizler içinde bir kaç kare foto çekerler..
fuarda supplement satarlarmı bilmiyorum ama hardline sporsor sanırım..bununla ilgili standa rastlayan olursa fiyatlardan genelde olsa bahsederse sevinirim..seneye gitmemiz için belki referans olur..Şimdiden iyi eğlenceler..

Beylikdüzü Tüyap a gidiyorum dersin..o kadar..Beylikdüzünde kocaman kule var onun hemen dibinde..kaybolman yada kaybetmen imkansız..

Biletin yoksa girişte parayı basar bilet alırsın ücreti bilmiyorum ama öğrenci indirimi falan vardır...

Şirinevlerden silivri yada b.çekmece otobüsüne binmen yeterli zaten muavine Tüyap dedinmi tamamdır
...

emrah dedi:
hersey ıcın tesekkuer ler babalar ben en ıyısı bır kac kısı daha bulım araba kıralıyalım boyle olmucak bırde bır sey sorcam bana bılet dıye bır sey verdıler uzerınde davetıye falan yazmıyo 3'e katlanan bır kagıt sankı katolok gıbı bılet bumu bılen varmı resmı olan varsa koyarsa sevınırım dıger arkadaslarada yardımcı olmus oluruz selametle

HAYIR bilet tek parça ve katlanmıyor ince bir kağıt o üçe katlanan kağıt katalog ve seminerler eğitmenler vs yazıyorprogram akışı ile ilgili bilgi veren broşür onun tek katını ele al o kadar bilet

Back
Yukarı