Evet arkadaşlar, bu satırları yazan muharririniz(yazar) son derece tatlı bir yorgunluk içerisinde.
İlk idman zirvemiz son derece verimli geçti.
Resimler azzz sonra, ben kısaca idmanın atmosferini anlatmak istiyorum.
Kilo toplamı 292 kg. olan 3 kafadar, ağırlıklara saldırdı.
Soyunma odasında benim dikkatimi çeken görüntüler, Pump Forever'in gerçekten çok kalın olan omuzları ve tricepleri oldu.
Blitz ise güzel definisyonu ve 78 cm.'lik belinin yanında, gerçekten harika şekle sahip bicepleriyle göz doldurdu.
Bicepleri biraz kısa olmakla birlikte, şahane bir yüksekliğe sahipti.
Ben ise, omuz genişliğimle ve geniş göğüs yapımla onların yanında göbeğimi saklama telaşı içerisindeydim.
Üstler değiştikten sonra, ağırlık salonuna geçildi, kısa bir germe ve rotasyondan sonra.
Kendimize iki sehpa ayarladık.
Grubun ilim irfan sahibi ama ağırlık basmaya yeni başlamış üyesi olarak, bana daha hafif bir bar ayarlandı, benim maksimum denemem 85 kg. olacaktı.
Pump Forever için bu duruma göre 145 ya da 150 olacaktı.
Blitz ise 105 kg. olan rekorunu geliştirecekti.
Sonuç; Pump Forever cok az bir yardımla 145 kg.
Blitz çok az bir yardımla 115 kg.
Karasan az bir yardimla 85 kg., daha sonra yardımsız olarak, 80 kg. yaptım.
Pump Forever, muazzam ön omuzlara ve triceplere sahip olarak, press hareketlerinin kraliydi.
Basilan agirliklar, salonda ilgi uyandirdi.
Bu salon nice sampiyonlar çıkardı ve çıkarmaya devam ediyor, ama üç arkadaşın oluşturduğu enerji gerçekten görülmeye değerdi.
Daha sonra Incline Press'e geçtik.
Burda, Pump Forever, 95 kg.'layla resmen oyun oynadı.
Maksimumda 115 kg. ile sanırım 3 tekrar yaptı.
Blitz 90 kg.
Karasan 70 kg.
Daha sonra Dumbbell Flye; 22kg. PumpForever
20 kg.-18 kg. Blitz
16 kg. Karasan, 3 Set- 8 Tekrar
Bu da görülmeye değer bir andı, 3 Bench, senkronize olarak yapılan Dumbbell Flye.
En son olarak, Pump Forever ve benim çokça yaptığımız ama Blitz'in ilk kez yaptığı Dumbbell Pullover.
Pump Forever ve Blitz 26 kg.
Blitz 22 kg.
Bu hareket Blitz'e kısa zamanda büyük göğüs hacmi kazandıracak, buradan ilan ediyorum.
Bende kendime göre iyi bir kilo ile yapmış oldum, 30 kg.'a çıkabileceğimi hissettim yakın zamanda.
Bir sorun ise, salonda ağır dumbbell olmamasiydi, yanılmıyorsam 26 kg.'dan fazlası yoktu..
5 dakika kadar soluklandiktan sonra, biceps'e geçtik.
EZ Bar ile curl, PumpForever'in başla komutuyla, 20 şer kilo ekledik, evet bu benim 46 kg. ile ilk curl'umdu, Blitz'inde aynı şekilde.
Nizami olarak 8 tekrar 3 set yaptık. Burda sırrımız, set'i ikiye bölmekti. örneğin 5 tekrar yapıp 10 saniye dinleniyor,ve sonra kalan 3 tekrari yapıyorduk.
Pump Forever gene farkını ortaya koydu ve hareketi 61 kg. ile yaptı.
Daha sonra 4 set 8 tekrar, ama bu sefer set icinde dinlenme olmadan EZ Curl yaptik.
Kiloyu 36'ya düşürdük.
Oldukça zorlu 4 set oldu.
Hatta, 3. sette, Pump Forever kiloyu 41'e çıkartarak yaptırdı bize, ben bunun farkına varmadan, bağıra çağıra 7 tekrar çıkardım.
Pump Forever ise sanırım 56 kiloyla yaptı bu hareketi.
Daha sonra Hammer Curl, 4 set, 8-10 tekrar.
Blitz ve ben 10 kg. ile
Pump Forever 14 kg. ile, ama son set
Blitz ve ben 12 kg. ile yaptık.
Pump Forever 16 kg.
Son olarak Concentration Curl,
Blitz 10 kg.
ben 8 kg.
Pump Forever 14 kg.
4 set, 8 tekrar.
Evet arkadaşlar, bir litreden fazla ter döküldü kişi başı.
Daha sonra 20 dakika süren bir posing sürecine girdik.
Resimlerde gördüğünüz vücutların, emin olan çok daha büyükleriydi benim gördüğüm.
Bunu anlatmaya çalışmayacağım, bir gün sokakta Pump Forever, Blitz'i ya da beni görseniz eminim bana hak verirsiniz.
Resimlerin vücutlardan çok şey aldığını bügun daha net olarak gördüm.
Blitz'in harika bir sırt definisyonu ve 43 cm.'den iri duran harika kollari var, ama resim daha sönük gösterdi dostlarımızı, ama bu demek değil ki, harika resimler görmeyeceksiniz.
idman birinci sınıftı, resimlerde güzel çıktı.
Yenilenmesi farz bir idman ve sohbet oldu, Kadıköy'deki ciğerciyi nasıl zengin ettiğimizi daha sonra anlatırım, ben uyumaya gidiyorum dostlar

Blitz resimleri koyduğunda bana haber ver adamım, Pump Forever, sen bir barbarsın dostum.
Çok çalışmam lazım çoooook, bu buluşmanın özeti buydu benim için, ama böyle dostlarla idman yapmaya can feda.
Sırrımız ise