• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4.Uncu yıl İ. ÖZDEMİR 23.

Sicofil

Üye
Gelişimin iyi ama ben daha iyi olmasını beklerdim :) Yineden başarısız değil kesinlikle iyi ama daha iyisi olabilirdi :)

Türkiye Şartlarında Böyle Olmak Zordur.Bu sporda bu kadar geri olan ve cep yakan supplementler ile mükemmel forma ulaşmak zordur her orta gelirli için :) eldengelenin en iisini yapmya çalşym :)

Gogus ve traps bana geri kalmis gibi geldi. Yaniliyor muyum? Boyle olmasinin bir sebebi var mi?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gogus ve traps bana geri kalmis gibi geldi. Yaniliyor muyum? Boyle olmasinin bir sebebi var mi?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tespitin doğru, yanılmıyorsun. Ancak sebebi cevapta yazıldığı gibi "estetik yapı" değil, postür bozukluğu. Son form diye yazıp attığı ilk fotoda kifoz olduğu bariz. Vücut öne doğru bükülmüş, kafa vücuttan önde duruyor. Postürünü düzeltmeli.

Kifoz Yok Kardeşim :) Ben bilerek çalıştırmıyorum.Benim hoşuma gidiyor böylesi.Ayrıca ışıktan dolayı öyle çıkmış.
Kol 41 cm , Bel 78 Diğer bölgelerimi daha ölçmeyi düşünmüyorum :) yaparsam bilgilendiririm.

Eklentiler

• DSC_0421.jpg
    DSC_0421.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 705
Steroit boş boğazlık ? Bu şartlarda estetik vücut vb gibi cümleleri neye dayanarak kurdunuz ? Steroid'lik bir vücut zaten yok estetik vücut açısından karın bölgesi yağsız biraz abs olunca estetik görünüm mü olmaktadır ? Gelişim açısından iyi bir gelişim var evet tebrikler ama bacak sırt için birkaç kare fotoğraf koyarsan daha net yorum yapabiliriz . Alınmanızı istemem sözüm sadece size değildir yanlış anlaşılmasın buraya 4-5 yıllık vücut gelişimini koyup da böyle sözlerle konu açmasın lütfen ...

4 seneyi bilmem ama on numara vucut olmus alan memnun satan memnun azim ortada 4 sene yapmakta bir basaridir bravo kardesim

Steroit boş boğazlık ? Bu şartlarda estetik vücut vb gibi cümleleri neye dayanarak kurdunuz ? Steroid'lik bir vücut zaten yok estetik vücut açısından karın bölgesi yağsız biraz abs olunca estetik görünüm mü olmaktadır ? Gelişim açısından iyi bir gelişim var evet tebrikler ama bacak sırt için birkaç kare fotoğraf koyarsan daha net yorum yapabiliriz . Alınmanızı istemem sözüm sadece size değildir yanlış anlaşılmasın buraya 4-5 yıllık vücut gelişimini koyup da böyle sözlerle konu açmasın lütfen ...

Demek İstediğim Steroit'in ne olduğunu bilmeden konuşanlara o yazdığım şey :) O yüzden alınma dostum.Steroidlik birşey yok zaten, karın bölgesi ile alakası yok benim hep yağsızdı zaten kastım o değil,estetik görünüm benim düşüncem ,belki senin estetik görüşün başkadır.Ona birşey diyemem.Demek istediğim ölçücü olmaktansa estetik görünmesine daha önem veriyorum o kadar :) Asla'da egomu tatmin etmek istemem.Tabiki koyarım.Teşekkür ederim yorumun içinde[DOUBLEPOST=1473772048][/DOUBLEPOST]
4 seneyi bilmem ama on numara vucut olmus alan memnun satan memnun azim ortada 4 sene yapmakta bir basaridir bravo kardesim

Saol kardeşim çok teşekkür ederim

emek İstediğim Steroit'in ne olduğunu bilmeden konuşanlara o yazdığım şey :) O yüzden alınma dostum.Steroidlik birşey yok zaten, karın bölgesi ile alakası yok benim hep yağsızdı zaten kastım o değil,estetik görünüm benim düşüncem ,belki senin estetik görüşün başkadır.Ona birşey diyemem.Demek istediğim ölçücü olmaktansa estetik görünmesine daha önem veriyorum o kadar :) Asla'da egomu tatmin etmek istemem.Tabiki koyarım.Teşekkür ederim yorumun içinde

Ne demek 1 yıl bile hakkı ile bu sporla uğraşan ister steroid ister natural hiç farketmez saygım her zaman sonsuzdur ortada emek var saygı duymak lazım ..

İyi forumlar ..

Ne demek 1 yıl bile hakkı ile bu sporla uğraşan ister steroid ister natural hiç farketmez saygım her zaman sonsuzdur ortada emek var saygı duymak lazım ..

İyi forumlar ..

Aynen usta bende onu demek istiyorum her isteyen istediğini yapar imkanım olsa bende yapardım inkar da etmem.O yüzden ben de saygi duyarım lafta etmem.

Eklentiler

• 14047129_271311179921248_7538102975365270160_o.jpg
    14047129_271311179921248_7538102975365270160_o.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 632
  • 13173855_215348052184228_7610809941229844614_n.jpg
    13173855_215348052184228_7610809941229844614_n.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 633
Vücut iyi ancak 4 yıl değilde 1 yıllık çalışma sonucu gibi gözüküyor.
Steroidlik bir vücut göremedim.
Başarılar...

Şu spordan anlamayan insanların şöyle moral bozarcasına yaptıkları yorumlara bitiyorum gerçekten. 1 yılda böyle bir vücut nasıl oluyor biraz anlatırmısın dostum?

Vücuduna gelecek olursak tebrik ediyorum başarılı.
cevap bile vermiyorum kardeşim benim böylelerine :) ama yinede saolsun sıkıntı yok.Anlamadan konuşan tipler bunnlar çektiğim yoklukla zorluklarla geldim bu zamana kadar.Arkadaş biliyorsa yapsın 1 senede sıkınttı yok :) Allah razı olsun senden

Back
Yukarı