• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 sene 3 ay.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
helal olsun ama biraz göğüs vede çok az trapez eksiğin var gibime geldi

Tebrik ederim.Ortada 4 senelik bir emek ve bunun karşılığında gerçekten de iyi bir vücut var.Başarılarının devamını diliyorum.:)

Fotoğraflarda 4 yıllık emeği görünce daha çok uzun yolun var deniz dedi biri sanki... :) Eline sağlık süper vücut.
bu sporda boy kısalması hurafesi spora 14 13 yaşlarında başlamış ergenliği tamamlamamış sporcularda görünür örn. lee priest

Hurafe olduğu kesin de ben az ağırlıkla fitness tarzı çalışıyorum yani halter falan kaldırmıyorum barfiks de çekiyorum sizce boyumun uzaması durur mu?

Yok barfiks zaten boy uzatan bir şey az ağırlıkta bir şey yapmaz bence

bana eight pack gşbş göründü

Tebrikler başarılı bir vücut çıkarmışsınız ortaya. Yalnız boy ve ölçüler hakkında bilgi vermemişsiniz.. Steroid kullandınız mı? Bunları da eklerseniz daha sağlıklı olur.

Tbrk.ler gerçekten çok iyi bir vücut. Benim merak ettiğim ise böyle bir vücuda supplementsiz doğal beslenmeyle ulaşılabilir mi? Eğer ulaşılabilirse 4 seneyi geriye doğru saymaya başlıycam da:P Tekrar tbrk.ler

tebrik ederim gayet güzel vücut steroide falan benzemiyor aldığın trenbolonda sanırım düşük dozda kullandın biraz daha hacimle çok daha iyi duracağı kanaatindeyim özellikle göğüsün.

4-5cn uzama olmusdur boyumda belki

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:27 ----------

Eksiksiz.
Trenbolonu; kac kilo iken, hangi dozda, kaç hafta, ne ile birlikte kullandığını ve kullanırken ne tür bir beslenme programı uyguladığını ö.m. den anlatabilir misin?

80kg dan 86kg cikdim, ama birakdindan sonra yine 81kg filan kisa zaman icinde indim:S

gunde en az 4-5 litre su iciyordum.

kusura bakma cok gec bi cevap oldu.

3-4 yeni resim..

Eklentiler

• 22022011146[1].jpg
    22022011146[1].jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 1.156
  • 22022011159[1].jpg
    22022011159[1].jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 1.098
  • 22022011165[1].jpg
    22022011165[1].jpg