4 aylık değişimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glamour
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Glamour

Üye
Buda benim 2. ay öncesine ait before-after'im.
Korkmayın şuan daha iyiyim.. :D

WV37jN.jpg

WV37jN.jpg
[/url][/IMG]

Bayanların yağ oranını belli etmemeleri çok güzel bir şey benim yağ oranım %14 ama duba gibiyim :D

Bu arada sizide tebrik ederim pes etmek yok :cool:

Bayanların yağ oranını belli etmemeleri çok güzel bir şey benim yağ oranım %14 ama duba gibiyim :D

Bu arada sizide tebrik ederim pes etmek yok :cool:
asıl erkeklerin bayanlara nazaran boyu ve metabolizma hızı daha yüksek kıskanyorum, bu arada teşekkürler =)

Güzel değişim devamını dilerim bende 5-6 ay sonra koyucam :) Bayanlar genelde spor konusunda fazla istikrarlı olamıyorlar en azından benim yaşıtlarım öyle. Umarım bir çok bayana örnek ve motivasyon olabilirsiniz ^^

20 kg 3x12 dumbell squat çalışıyorum 2 hafta sonra programım değişecek =)
Tebrik ederim mükemmel değişim.
Kişisel tavsiyem biraz squata ağırlık vermeniz yönünde. Daha estetik sonuçlara ulaşacağınızdan eminim.
[DOUBLEPOST=1427786055][/DOUBLEPOST]Şuan çok daha iyiyim ^^
GvjM86.jpg
N5j0M5.jpg
[DOUBLEPOST=1427786098][/DOUBLEPOST]
Güzel değişim devamını dilerim bende 5-6 ay sonra koyucam :) Bayanlar genelde spor konusunda fazla istikrarlı olamıyorlar en azından benim yaşıtlarım öyle. Umarım bir çok bayana örnek ve motivasyon olabilirsiniz ^^
5-6 ay değilde ben bi 3 aya falan ekrar koyarım baya istikrarlı çalışıyorum =)

Ektomorf vücut tipinde oldugumdan istedigim değişiklik hesaplarıma göre 5-6 ay içerisinde olucak. Spora başlamam 2 hafta olmasına rağmen acayip değişim hissediyorum bakalım 3 ve 6 ay sonra neler olucak :) İstikrar ve kararlılık cok önemli bu sporda ve tabiki motivasyon.

Erzincan da spor salonu bulamıyorum..Yardımcı olacak arkadaşlar varmı?

73 den 55 e 4 ayda düştüyseniz ne mutlu size
Başarılarınızın devamını dilerim

%19 Yağ oranı kadınlar için hiç de yüksek değil, tam ideal.

Back
Yukarı