yanlış anlamadıysam idmanlarda tüm vicut çalıştınız bölge bölge değil yani peki kendi vicut ağırlıgınızlamı çalıştınız yoksa ağırlık kullanarakmı hangi hareketleri yaptınız söylerseniz cok memnun oluruzTeşekkürler arkadaşlar yorumlarınız motive edici. Beslenmemin çok iyi olduğunu soyleyemiycem aslında baya yetersiz beslendim. Çogunlukla açtım. Az yiyordum ama kaliteli besleyici gıdalar tukettim hep. Yulaf, kepekli makarna, bulgur, yumurta, tavuk, çig kuruyemisler. Günlük 3 litre su. Ve bolca filtre kahve&yesilcay sekersiz tabikiAma sporu hakkıni vererek yaptim. Çalışma sistemim gün aşırı calismak. Birgün çalış Birgün dinlen şeklinde. Fullbody çalışıyorum her bölgeden tek hareket. Yani 7 hareket 4x10 seklinde. Ağırlık antremani bitince 25 dakika hiit kardiyo. Sadece haftanın bir günü tek bir öğünde istediğimi yiyip içiyordum serbest tek bir öğün o kadarda olsun demi
![]()
yanlış anlamadıysam idmanlarda tüm vii çalıştınız bölge bölge değil yani peki kendi vicut ağırlıgınızlamı çalıştınız yoksa ağırlık kullanarakmı hangi hareketleri yaptınız söylerseniz cok memnun oluruz![]()
sarkmaları takıyor musunuz
Bıçak yarası olabilirHelal olsun yalnız o göbekte ki çizgi neyEmoji filan mı
![]()
YAW KARDEŞİM BUNE ? MOTİVASYONUM GİT GİDE AZALIYORDU SENİ GÖRÜDM KENDİME GELDİM BUNE ALLAHIM 4 AYDA OHA ABİCİM YA , PEK, CARNITIN KULLANDIN MI ?
Helal olsun yalnız o göbekte ki çizgi neyEmoji filan mı
![]()
Valla sana helal olsunİlk 2 ay l karnitin kullandım. Ama bana göre çok bir olayı yok aynı işi Yeşilçay, filtre kahvede görüyor. Motivasyonun hiç düşmesin ilk ay hiç unutmam dambell squat hareketini yaparken bacaklarım kaldıramadı beni düştüm en sonunda ben odanın bı tarafina dambillar bi tarafa savrulduk.acliktan sinirden obezligin psikolojisiyle kendimi yiyecektim artık o dönem.. Tabi zamanla hem kondisyonum hem gücüm arttı fazla kilolarda gidince yardirdim. İlk 2 ay ekipmanım yoktu maalesef sadece iki tane 5 kilo dambılla devam ettim. Sonra baktım oluyor bu iş daha iyisini yapabilmek için ağırlık seti bide sehpa aldım eve. O zamandan sonra çok daha verim aldım keşke baştan alsaymisim diyorum şuan. Önümüze bakicaz artık
Ameliyat izi dostum. Kendimi bildim bileli var![]()