4 ayda 107 den 66 ya verilen 41 kilo :)

Yorucuydu ama değdi. 107 kg de yağ oranı %52. 66 kg de %14 merak ettiklerinizi sorabilirsiniz :

Eklentiler

• 1489382698667.jpg
    1489382698667.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 2.303
  • 1489382778400.jpg
    1489382778400.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 2.264
  • 1489383910897.jpg
    1489383910897.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 2.197
Teşekkürler arkadaşlar. Spor salonuna hiç gitmedim evde çalışıyorum ama hakkını vererek çalışıyorum. Şuan kilo koruma dönemine girdim ondan sonra bulka geçeceğim kütle lazım :))

Müthiş bir azim örneği, tebrik ederim. Beslenme ve spor alışkanlıklarından bahsedersen, konu daha da lezzetli olacaktır derim,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mükemmel bir Motivasyon örneği gerçekter tebrikler nasıl bir program izlediniz beslenme ve çalışma programlarında nelere dikkat ettiniz. Bizimle paylaşırsanız cok seviniriz teşekkürler şimdiden.

Tebrikler gerçekten mükemmel bir azim. Tecrübelerinden yararlanmak isteyen arkadaşlara neler yaptığını özet geçebilirsin. :)

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız motive edici. Beslenmemin çok iyi olduğunu soyleyemiycem aslında baya yetersiz beslendim. Çogunlukla açtım. Az yiyordum ama kaliteli besleyici gıdalar tukettim hep. Yulaf, kepekli makarna, bulgur, yumurta, tavuk, çig kuruyemisler. Günlük 3 litre su. Ve bolca filtre kahve&yesilcay sekersiz tabiki :) Ama sporu hakkıni vererek yaptim. Çalışma sistemim gün aşırı calismak. Birgün çalış Birgün dinlen şeklinde. Fullbody çalışıyorum her bölgeden tek hareket. Yani 7 hareket 4x10 seklinde. Ağırlık antremani bitince 25 dakika hiit kardiyo. Sadece haftanın bir günü tek bir öğünde istediğimi yiyip içiyordum serbest tek bir öğün o kadarda olsun demi :)

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız motive edici. Beslenmemin çok iyi olduğunu soyleyemiycem aslında baya yetersiz beslendim. Çogunlukla açtım. Az yiyordum ama kaliteli besleyici gıdalar tukettim hep. Yulaf, kepekli makarna, bulgur, yumurta, tavuk, çig kuruyemisler. Günlük 3 litre su. Ve bolca filtre kahve&yesilcay sekersiz tabiki :) Ama sporu hakkıni vererek yaptim. Çalışma sistemim gün aşırı calismak. Birgün çalış Birgün dinlen şeklinde. Fullbody çalışıyorum her bölgeden tek hareket. Yani 7 hareket 4x10 seklinde. Ağırlık antremani bitince 25 dakika hiit kardiyo. Sadece haftanın bir günü tek bir öğünde istediğimi yiyip içiyordum serbest tek bir öğün o kadarda olsun demi :)
yanlış anlamadıysam idmanlarda tüm vicut çalıştınız bölge bölge değil yani peki kendi vicut ağırlıgınızlamı çalıştınız yoksa ağırlık kullanarakmı hangi hareketleri yaptınız söylerseniz cok memnun oluruz :)

[
yanlış anlamadıysam idmanlarda tüm vii çalıştınız bölge bölge değil yani peki kendi vicut ağırlıgınızlamı çalıştınız yoksa ağırlık kullanarakmı hangi hareketleri yaptınız söylerseniz cok memnun oluruz :)

İlk iki ay sadece iki adet 5 kiloluk dambillarla çalıştım. Başka ekipmanim yoktu. Son iki ay ağırlık seti ve sehpa aldım. beslenmemde yeterli proteini almadım alsam daha iyi bir sonuç cikacakti. Evet tek günde tüm vücudu calistirdim ama son bir ay sadece. Ondan önce haftada 4 gün günde iki bölge çalışıyordum . Tüm vücut çalışmasını daha verimli buldum açıkçası yağ oranim hızla düştü ve sıkılastim özellikle son bir ay. Suanki tecrubem en başta olsaydı hep fullbody çalışırdım şuan öyle devam ediyorum çok memnunum.

sarkmaları takıyor musunuz

Midede var biraz onun harici gayet iyiyim. Onuda pek takmiyorum zamanla daha iyi olucaktir. Takmak bı yana son derece memnunum bu kadar az sarkmayla bu süreci atlattığım için. Benimle aynı kiloyu verenlerde ne sarkmalar var :))[DOUBLEPOST=1489604787][/DOUBLEPOST]Karındaki izi merak edenler ameliyat izi o. Taa Bebeklik zamanından kalma ..[DOUBLEPOST=1489605023][/DOUBLEPOST]Şuan bulk dönemine girdim. Su noktadan sonra dahada kilo verip yağ oranımi düşürmenin bi anlamı yok. Kas kutlem yeterli olmadıktan sonra %10 olsam nolur sanki :)) şuan 75 kiloya kadar temiz şekilde minimum yaglanmayla kilo alıp kas kütlemi arttırıcam. Ondan sonra uğraşırız yağ oranını indirmekle :)

Son düzenleme:
YAW KARDEŞİM BUNE ? MOTİVASYONUM GİT GİDE AZALIYORDU SENİ GÖRÜDM KENDİME GELDİM BUNE ALLAHIM 4 AYDA OHA ABİCİM YA , PEK, CARNITIN KULLANDIN MI ?

YAW KARDEŞİM BUNE ? MOTİVASYONUM GİT GİDE AZALIYORDU SENİ GÖRÜDM KENDİME GELDİM BUNE ALLAHIM 4 AYDA OHA ABİCİM YA , PEK, CARNITIN KULLANDIN MI ?

İlk 2 ay l karnitin kullandım. Ama bana göre çok bir olayı yok aynı işi Yeşilçay, filtre kahvede görüyor. Motivasyonun hiç düşmesin ilk ay hiç unutmam dambell squat hareketini yaparken bacaklarım kaldıramadı beni düştüm en sonunda ben odanın bı tarafina dambillar bi tarafa savrulduk. :D acliktan sinirden obezligin psikolojisiyle kendimi yiyecektim artık o dönem.. Tabi zamanla hem kondisyonum hem gücüm arttı fazla kilolarda gidince yardirdim. İlk 2 ay ekipmanım yoktu maalesef sadece iki tane 5 kilo dambılla devam ettim. Sonra baktım oluyor bu iş daha iyisini yapabilmek için ağırlık seti bide sehpa aldım eve. O zamandan sonra çok daha verim aldım keşke baştan alsaymisim diyorum şuan. Önümüze bakicaz artık :)
Helal olsun yalnız o göbekte ki çizgi ney :D Emoji filan mı :D

Ameliyat izi dostum. Kendimi bildim bileli var:D

İlk 2 ay l karnitin kullandım. Ama bana göre çok bir olayı yok aynı işi Yeşilçay, filtre kahvede görüyor. Motivasyonun hiç düşmesin ilk ay hiç unutmam dambell squat hareketini yaparken bacaklarım kaldıramadı beni düştüm en sonunda ben odanın bı tarafina dambillar bi tarafa savrulduk. :D acliktan sinirden obezligin psikolojisiyle kendimi yiyecektim artık o dönem.. Tabi zamanla hem kondisyonum hem gücüm arttı fazla kilolarda gidince yardirdim. İlk 2 ay ekipmanım yoktu maalesef sadece iki tane 5 kilo dambılla devam ettim. Sonra baktım oluyor bu iş daha iyisini yapabilmek için ağırlık seti bide sehpa aldım eve. O zamandan sonra çok daha verim aldım keşke baştan alsaymisim diyorum şuan. Önümüze bakicaz artık :)

Ameliyat izi dostum. Kendimi bildim bileli var:D
Valla sana helal olsun

zamanla toparlanıyomuş haberlerde gördüğümüz düzeyde olmadıkça sarkmalar umarım daha iyi olursunuz takmayın zamana bırakın tebrikler

Back
Yukarı