4. ay enine genişlik ve gogus hakkında sorularım

boyum 184
kilo 74
bu sene 3 ay düzenli olarak hafta 3 gün bir gün göğüs-ko-mekikl,bir gün omuz-arka kol-mekik, son gün kanat-kol-mekik çaılştım.bunun 1.5 2 ayını salonda gerisinide evde yaptım.2 -3 ay aradan sonra gene başladım 1 ay oldu.İlk başladıgıma gore gozle gorulur bi gelişme war ama goğüs kafesim dar enine genişlik kazanmak istiyorum onun içinde kanat çalışıyorum ama çok üçgenleşmeye başlıyacagım diye korkuyorum birazda kilo almam gerekiyor galiba bunun için hedefim 80 ilk başladığımda 69 dum.kilo almam yeterli olur mu bide nasıl bi hareket onerirsiniz
enine genişlik kazanmam için.

bide sağ göğsümün alt dış kısmına hacim kazandıramadığımdan ücgen duruyor.diger gogsumde basta oyleydi ama son ayda kareleşmeye başladı. ve sağ gögsüm sola gore biraz sönük duruyo.sağlak olmama ragmen. ne yapmalıyım. cevaplarınız için şididen tesekkurler

Hepimizin genlerinde doğuştan var olan vücud tipimiz vardır. Bu yüzden herkes hayalindeki vücuda ulaşamaz.

Geniş olmak için omuzlara öncelik verebilirsin ama bunun sonucunda düzgün kollara trapezlere göğüslere ihtiyacın olacak oranı bozmamak için.

Kısacası çalışmaya devam et meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksın.

Back
Yukarı