3d de adamlar neler yapmıs bır bakın

çok eksiği var saç telleri fazla kalın ve oradaki bulandırma efekti çok anlaşılır, mimikler yeteri kadar iyi değil, gölgelendirme ve ışık oyunlarını kaldırırsan çok iyi olmadığını farkediceksin! 2 sene önce tokyoda çok daha iyilerini gördüm, süper 3 d modelleri süper yapan şirketler var programlar parayla satılıyor, kullanım amacı kriminal ve ölüleri kemiklerden yeniden inşa etmek, buda fena diğilmiş hani yetişkinler için 3 d gerçekçi filmler çeken şirketler var :) tokyoda abd de... japonların en fazla haz aldığı olay 3d olayı ya bi de pc programları var 3d yine yetişkinler için orda kendini sen verilen örneklere göre modelliyosun ve ekşııınnnn pamela var ismi farklı demi var ismi farklı süper yaa neler yapıyor adamlar.

Konu açılmışken Final Fantasy'nin Aki Ross'unu anmadan olmaz.

FFM-Aki_Ross_Swimsuit.jpg

benden de bir kaç resim olsun bari.çoğumuzun tanıdığı bir bayan monica belluci

bö çok çirkinler.ne kadar iğrenç kadınlar ya.ne kadar kötü bir çalışma ( benim hatun bodyforumu gezmeme şimdilik ses çıkarmıyor.resimleri kötülemezsem burayı da yasaklayabilir.yoksa emeğe saygımız sonsuz gerçi parantez içini okursa gene yasaklar ama olsun.siz siz olun bir kıza bu kadar bağlanmayın wc giderken bile hasep vermek zorunda kalabilirsiniz.neyse ben kaçayım yakalar falan Allah muhafaza.Olacak iş mi ya 95 kg luk adam 55 kilo kızdan korkar mı? cevap:hemde ne korkar )

3d model

3d model

3d model

teknoloji gittikçe yükseliyor her seferde daha da gerçeğe yakınlaşıyor.hep bayanmı verecez cnm bu seferde kral birini verelimsiz zaten tanırsınız:D

Body 3d

Çok güzel bir çalışma en ince ayrıntı bile var :)

3d model

arkadaşlar eksik yerleri nerelerdi bi yorum yaparsanız:D:D

alla alla noluyor yaa basimiza tas yagacak... yakinda gercekten ayirt edilemeyecek 3 boyutlu aktörlerle film cevrilirse hic sasmam. ayrica bunlar cizmek cok zor degil mi? mesela ben ugrassam falan yapabilir miyim valla bi ara 3 boyutlu model cizme programi indirmistim bir piramiti bir küpün üstüne koyana kadar 2 saat gecmisti. sonra sildim programi :lol: :lol: helal olsun adamlara ugrasip yapiyorlar iste...

uğraşıpta yapamayacağın hiç bir şey yoktur bomberman :D bu modelleri rhino 3d studiomax gibi programlarla yapıyorlar.ben bie ara uğraşmıştımda sonradan bayağı bi vakit almaya başlıyo.hobi olarak yap hobii :D

Back
Yukarı