3300 Kalori Bulk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArdaFit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1) 100gr yulaf 3 yumurta 20gr kuru uzum 1muz 1 bardak sut( 750 cal)
2) Tam tahilli sandwich ekmegi 2 dilim hindi fume + yarim domates + 10gr kasar (300cal)
3) Oglen okulda tabildot ( internette 1300calori oldugu yaziyor ama bence imkansiz olsa olsa 700cal falandir.) [700 cal]
4) 200gr haslama tavuk 1 porsiyon bulgur (450 kalori)
5) 20 tane findik 10 badem 10kaju kuru uzum ( 500kal)
6) Ant gunleri 1 olcek whey ( 100 cal)
7) 200gr tavuk 1 porsiyon bulgur ( 450 kalori)
8) 200ml light sut (70kal)

Not: 1)Bazi gunler yaklasik 500cal az bazi gunler 500cal fazla oluyor. Ayriyetten hergun 5gr creatin aliyorum 4 litre civari su tuketiyorum .
2) Fullbody calisiyorum ( squat bp bentoverrow overheadpress romendeadlift barbellcurl calfraise ve plank)
3) Boyum 185 kilom 70 yasim 16.

Sizlerden oncelikle beslenme , ant programimla ilgili yorumlarini bekliyorum herkese tesekkurler :)

okula saklama kabında 1 öğün daha götür bence pirinç et ve sebze olabilir
Okula goturuyorumda tadi cok kotulesiyor yemegin soguk getiriyorum bozulur diye sabah buzdolabindan aliyorum ogleden sonraya hala soguk kaliyor ve etlerin tadi cok kotu oluyor ozellikle kırmızı etin tadi baya kotu oluyor. Onun icin varmi cozumun

Okula goturuyorumda tadi cok kotulesiyor yemegin soguk getiriyorum bozulur diye sabah buzdolabindan aliyorum ogleden sonraya hala soguk kaliyor ve etlerin tadi cok kotu oluyor ozellikle kırmızı etin tadi baya kotu oluyor. Onun icin varmi cozumun
Biraz baharatla çeşnileyebilirsiniz.

okula saklama kabında 1 öğün daha götür bence pirinç et ve sebze olabilir
Biraz baharatla çeşnileyebilirsiniz.
Yapiyorum onu zaten ama soguk olunca hos olmuyor. Neyse artik tavuk goturcem

Yapiyorum onu zaten ama soguk olunca hos olmuyor. Neyse artik tavuk goturcem
Kullandığınız saklama kabı vakumlu olursa daha uzun süre kokmadan kalıyor.Ben yurtdışından buna benzer saklama kabı seti almıştım vakumlu gıdaları diğerlerine göre daha uzun süre taze tutuyor.

tat düşünmiycen artık :) bol bol baharat dök kırmızı toz biber kara biber filan dök güzel oluyor yanına domates salatalık kes

Kuruyemiş çok abartı olmuş

40 tane çok aşırı
Bence 5 bilemedin 10 olsun ama asla 40 adet kuruyemiş olmaz

O tabildotlar bizde de minimum 900 kcal yaziyor ama imkani yok bence de tek boyle dusunen ben degilmisim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı