33 Kg dumbell çalışma !

çok büyük ağırlık tebrikler

bu videodaki amaç nedir onu anlamadım 33 kg kötü bir ağırlık değil fakat ne bilim sanki ben güçlüyüm videosu gibi olmuş ve hareket CHEATİNG :)

cheating de olsa guclu yani gogus seviyeisne kadar kaldiriyo tek elle 33 kilo

arkadaşlar öncelikle ağırlıkçımıyız vücut geliştirmecimi onu belirtelim sonra video koyalım.

Maniac_Lord arkadaşımızın v.g ci olduğunu varsayarak bir çok arkadaşımızın yaptığı gibi bize nasıl yanlış yapılır onu gösterdiğini görüyoruz.belkide bu kilo bize özeldi.

tavsiyemiz nizami hareket 1.öncelikte ağır kilo basmak 3. 4. öncelikte olmalı. uzun soluklu bir v.g yaşantımız için bu çok önemli.

Spor salonunda da aynı olaylar oluyor, adamın kalıbı belli kuvveti belli ama bir bakıyorum adam garip garip ağırlıklarla çalışıyor ama yüzünü görmeniz lazım yani şekilden şekile giriyor ve ağırlık çalıştığı bölge hariç her yere gidiyor. :) İnsan önce kendini bilmeli öyle çalışmalı, ağır gireyim derken yaşanan bir sakatlık 2 3 aylık aralara maal olabilir.Dikkatli olmakta fayda var.

bana 33 kg miş gibi gelmedi ama ağırlıklar şu şekil olabilir 2 x 5 kg 2 x 2.5 kg 2x 1.5kg diğeri ise
2x10 kg 2x 5 kg 2 x 1.5 kg ama bana kalırsa 1.seçenek ve dirseği kaldırıyorsun sabit olmalı oturarak daha iyi olur hareketi yapman bendede demir plaka var o boyutlarda 5 kg geliyor 10 kglik var daha uzun

bana 33 kg miş gibi gelmedi ama ağırlıklar şu şekil olabilir 2 x 5 kg 2 x 2.5 kg 2x 1.5kg diğeri ise
2x10 kg 2x 5 kg 2 x 1.5 kg ama bana kalırsa 1.seçenek ve dirseği kaldırıyorsun sabit olmalı oturarak daha iyi olur hareketi yapman bendede demir plaka var o boyutlarda 5 kg geliyor 10 kglik var daha uzun

Büyük plaka 7,5 kg., yanındaki 5 kg., onun yanındakide 3 kg. her iki taraftada bu şekilde, boş dumbell barıda 2kg. sayıyorum toplam 33 kg. ediyor.

hareketin bicepsmi yoksa row hareketimi oldğunu anlamadım doğrusu orta yaşlısın elbet ağır bir iş yapmışsındr gücün normal çok gereksiz yaptığın şeyde.

Hareketi Yanlış Yapıyorsun..
Dambıl Tam Göğüs Hizasına geldikten sonra min. 2sn Beklemelisin.İndirdiğin Zamanda 2 sn. Beklemelisin Bence..Böyle Yaparak Kendine Zarar Veriyosun...

Ne Derler Çok Set Az Ağırlık ;)

ortaya karışık bi hareket olmuş

biri bu çocuga dur demeli, vg dünyasını derinden sarsacak hareketler yapıosun daha oncede bi kaç videon olmuştu sanırım. bu hızla gidersen intertte fenomen olabilirsin:D

Back
Yukarı