cen
Üye
Merhabalar ben 20 yaşındayım şuan 66 kiloyum boy 1.79 çocukluğumdan beri hep kilolu bir insandım ve liseye başladığım da artık 98 kiloyu tartıda görmüştüm ve ondan sonra ben beslenme , kardiyo , makro besin nedir yani zayıflamam için bilgilenmem gereken ne varsa araştırdım ve oldukça bilgilendim 1 sene içerisinde 15 kilo kadar verdim ve devamında 7-8 ay daha diyet ve sporu biraz daha azaltarak kilo vermeye devam ettim toplamda 32 kilo verdim bu dönemde asla hiç bir sarkma vs olmadı , kas kaybına tabi ki uğradım bacak yağlarının asıl sebebi de bu. 2 yıldır falan aslında fit bir insanım şimdi geleyim asıl soruna kilom az fakat yağ oranım hala yüksek dışardan bakıldığın da zayıf gözüküyorum omuzum inanılmaz dar kollarım incecik karnım dümdüz fakat bacaklarım orantısız kalın elimi bir bacağın arkasına atıyorum ve o yağlar elime geliyor sallayabiliyorum resmen üst bacağım en kalın yeri 53 cm , alt bacak 38 cm belim ise 84 cm ve ellediğim zaman alt bacakta sallanan yağ ele geliyor direk ben uzun süredir bu şekilde devam ediyordum fakat artık bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı pantolon giyiyorum ve bacaklarımın etli durması görüntü kirliliği vs. beni rahatsız ediyor şuan tekrar diyet sürecine girdim yaklaşık 2.5 hafta oldu karbonhidratı günde 40-50 gr. arasında alıyorum proteini ise 90 gr. civarı bunun yanın da hiit antremanı yapıyorum haftada 4 gün şimdi bu konu hakkında çok daha bilgili insanlar olduğunu düşündüğümden bu mesajı yazıyorum şu zamana kadar erimeyen bu bacaklar nasıl gider squat yapmaya dahi çekiniyorum genetik diye düşündüm bileğim de kalın diye ama alakasız o yağları görünce asla genetik olmadığını düşünüyorum
bu arada spor salonuna başlıyorum 25-30 nisan arasında.
bu arada spor salonuna başlıyorum 25-30 nisan arasında.