Valla süpersin.Haters gonna hate brah...
Soğuk 41 cm teşekkürler [DOUBLEPOST=1472500797][/DOUBLEPOST]3 yılda soğuk kol kaç cm[DOUBLEPOST=1472493728][/DOUBLEPOST]helal olsun bu arada
TeşekkürlerHelal olsun dostum güzel gelişme. Vücut tipimiz aynı gibi tebrikler.
4.yıla kadar 45 cm e tamamlarsın soğuk sende azim varSoğuk 41 cm teşekkürler [DOUBLEPOST=1472500797][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler![]()
Eyvallah hocam4.yıla kadar 45 cm e tamamlarsın soğuk sende azim var![]()
72 kilodan fazla durmam iyi mi bilmiyorum ama 72 kg yum72 kilodan fazla duruyorsun, tebrikler devam.
Şuan ki programımda bench press yok kışın 110 kg civarı 1-2 tekrar çıkarabiliyordum.Şuan için low carb beslendiğim için kilolarda gözle görülür düşüş oldu.bu arada bench kaç basıyorsun
bench press ağırlık verirsen arka kolların aşırı büyür bende öyle oldu.72 kilodan fazla durmam iyi mi bilmiyorum ama 72 kg yum[DOUBLEPOST=1472505512][/DOUBLEPOST]
Şuan ki programımda bench press yok kışın 100 kg civarı 1-2 tekrar çıkarabiliyordum.Şuan için low carb beslendiğim için kilolarda gözle görülür düşüş oldu.
Incline bench yapıyorumda bench press genel olarak pek verim alabildigim bir hareket değil şahsen dumbell chest press yaparken göğsümü daha iyi hissediyorum.Bacaklarım çok iyi olmasada idare eder durumda eksik bulduğum bölgem özellikle calflarım baya bir aksattım bu kış bacak ve calflarıma ekstra yüklenecem.Tavsiye için teşekkürlerbench press ağırlık verirsen arka kolların aşırı büyür bende öyle oldu.
arka kol istiyorsan ve geniş göğüs kafesi geniş omuzlar bench press şart
bench kilona göre süper ama bacaklar zayıf kalmış sanki leg press bas bol bol
işe yarıyor ben aşırı basmaktan bacaklarım pantolonlara sığmıyor![]()
72 kilodan fazla durmam iyi mi bilmiyorum ama 72 kg yumteşekkürler [DOUBLEPOST=1472505512][/DOUBLEPOST]
Şuan ki programımda bench press yok kışın 110 kg civarı 1-2 tekrar çıkarabiliyordum.Şuan için low carb beslendiğim için kilolarda gözle görülür düşüş oldu.
bu vücudu yaparken hangi supplementleri kullandın ve beslenme nasıldı bahsedermisinIncline bench yapıyorumda bench press genel olarak pek verim alabildigim bir hareket değil şahsen dumbell chest press yaparken göğsümü daha iyi hissediyorum.Bacaklarım çok iyi olmasada idare eder durumda eksik bulduğum bölgem özellikle calflarım baya bir aksattım bu kış bacak ve calflarıma ekstra yüklenecem.Tavsiye için teşekkürler![]()
Son 2 aydır supplement kullanmıyorum kışın whey + creatin definasyonda ise whey + bcaa kullanıyordum[DOUBLEPOST=1472540727][/DOUBLEPOST]bu vücudu yaparken hangi supplementleri kullandın ve beslenme nasıldı bahsedermisin
beslenme programım var ona göre besleniyorumGünlüK beslenme programı varmi ydi ?yoksa kalori sayarakmi beslendin