3 Yıllık Değişim Yaş 19

72 kilodan fazla duruyorsun, tebrikler devam.
72 kilodan fazla durmam iyi mi bilmiyorum ama 72 kg yum :D teşekkürler [DOUBLEPOST=1472505512][/DOUBLEPOST]
bu arada bench kaç basıyorsun
Şuan ki programımda bench press yok kışın 110 kg civarı 1-2 tekrar çıkarabiliyordum.Şuan için low carb beslendiğim için kilolarda gözle görülür düşüş oldu.

72 kilodan fazla durmam iyi mi bilmiyorum ama 72 kg yum :D[DOUBLEPOST=1472505512][/DOUBLEPOST]
Şuan ki programımda bench press yok kışın 100 kg civarı 1-2 tekrar çıkarabiliyordum.Şuan için low carb beslendiğim için kilolarda gözle görülür düşüş oldu.
bench press ağırlık verirsen arka kolların aşırı büyür bende öyle oldu.
arka kol istiyorsan ve geniş göğüs kafesi geniş omuzlar bench press şart
bench kilona göre süper ama bacaklar zayıf kalmış sanki leg press bas bol bol
işe yarıyor ben aşırı basmaktan bacaklarım pantolonlara sığmıyor:)

bench press ağırlık verirsen arka kolların aşırı büyür bende öyle oldu.
arka kol istiyorsan ve geniş göğüs kafesi geniş omuzlar bench press şart
bench kilona göre süper ama bacaklar zayıf kalmış sanki leg press bas bol bol
işe yarıyor ben aşırı basmaktan bacaklarım pantolonlara sığmıyor:)
Incline bench yapıyorumda bench press genel olarak pek verim alabildigim bir hareket değil şahsen dumbell chest press yaparken göğsümü daha iyi hissediyorum.Bacaklarım çok iyi olmasada idare eder durumda eksik bulduğum bölgem özellikle calflarım baya bir aksattım bu kış bacak ve calflarıma ekstra yüklenecem.Tavsiye için teşekkürler :)

72 kilodan fazla durmam iyi mi bilmiyorum ama 72 kg yum :D teşekkürler [DOUBLEPOST=1472505512][/DOUBLEPOST]
Şuan ki programımda bench press yok kışın 110 kg civarı 1-2 tekrar çıkarabiliyordum.Şuan için low carb beslendiğim için kilolarda gözle görülür düşüş oldu.

Bence iyi bir şey :D

Incline bench yapıyorumda bench press genel olarak pek verim alabildigim bir hareket değil şahsen dumbell chest press yaparken göğsümü daha iyi hissediyorum.Bacaklarım çok iyi olmasada idare eder durumda eksik bulduğum bölgem özellikle calflarım baya bir aksattım bu kış bacak ve calflarıma ekstra yüklenecem.Tavsiye için teşekkürler :)
bu vücudu yaparken hangi supplementleri kullandın ve beslenme nasıldı bahsedermisin

Hocam ilk basladiginda skinnu fat gibisin nasil kurtuldun bu durumdan? Yağları yakip baklavalari gördükten sonra mi bulk yaptin nasil bi yol izledin bahseder misin rica etsem

Back
Yukarı