3 gün boks 3 gün ağırlık antrenmanı

mma nerde cikmis tarihcesini bir arastir ilk once odan sonra foruma mesaj at vucutcuu ve hakan balabani da bir arastir kim ve ne ile ugrasiyor karma dovus dedigin sporuda izle maclarini

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:10 ----------

bu sporuda arastir ser karate ser mucadele

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:15 ----------

mma yoken bu vardi TURK dovus sporu

bence siz okumalısınız :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Karma_savaş_sanatları

karate ile MMA imi karşılatırıyorsun? :)

http://www.mmabursa.com/mma-turkiye-karma-dovus-sanati.html
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Mixed_martial_arts daha veriyim istiyorsan link nedersin ilk sen bjj arastir sonra ufc maclari iste maclarda nasil tus ediyolarbibak belli uykun gelmis iyi geceler yat sen artik

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:46 ----------

asil karate ile bjj alakasi yok karatede tutma sarilma yok cunku yasakli

ben karate ile bjj nin alakası vardır diye bir şey demedim.

bu sporun geçmişini bırakın şimdiye bakın.geçmişte her şey serbestti zaten.şimdi biraz daha modernleştirildi.

ben karate ile bjj nin alakası vardır diye bir şey demedim.

bu sporun geçmişini bırakın şimdiye bakın.geçmişte her şey serbestti zaten.şimdi biraz daha modernleştirildi.

ben alicagim cevabi aldim 180 derce donulmez daha demin beni mma ile karateyi karistirmakla sucladin simdi nediyorsun senin eski dedigin eski roma zamani birakta serbest olsun
senin mma dedigin spor da bjj olmazsa boks ve kickboks tan farki kalmaz ben onu diyorum mma yi mma yapan yerdeki mucadeler dir verigim isimlere baktiysan kimler gecmislerine nedemek istedigim anlarsin saygilar

"mma dediniz spor birezilya jinjitsu temelidir"

mma bjj nin temelidir diyorsun :)

"senin mma dedigin spor da bjj olmazsa boks ve kickboks tan farki kalmaz ben onu diyorum mma yi mma yapan yerdeki mucadeler"

ee tabi mma maçlarına çıkan adamın birazda olsa grappling bilmesi gerekir.güreş judo bjj gibi.

buna katılıyorum.

sanırım sizin uykunuz gelmiş konu başlığına bir daha bakarsanız konunun mma olmadığını anlarsınız.

zaten konuma yazdığınız ilk mesaj ile hata yaptınız hep yazmak ile hemde verdiğiniz yanlış bilgi ile.

size tavsiyem MMA yapın ;)

en iyi mma kombinasyonları anketi varya orada birisi çok güzel yazmış 2 li 3 lü kombinasyonları.

jiujutsu ile uzaktan yakından bir alakası yoktur.

sanirim formun amacini siz anlamamissiniz:) birazda alakasisz konusursaniz agir konuscam bu bilgisiz ve cahillinizi yasina veriyorum ben bu forumdaki insanlari bilgilendirmeye siz yalan yanlis mesajlarla konulari captirmaya.

sanirim formun amacini siz anlamamissiniz:) birazda alakasisz konusursaniz agir konuscam bu bilgisiz ve cahillinizi yasina veriyorum ben bu forumdaki insanlari bilgilendirmeye siz yalan yanlis mesajlarla konulari captirmaya.

sabah sabah bir git abi ya ben doğru olduğundan emin olmadığım bir bilgiyi kimseyle paylaşmam istisnalar kaideyi bozmaz.

Back
Yukarı