Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 ayin sonuna geldim ilk 2 ayda duzgun bi programimda yoktu diyetimde su son ay ikisinide oturttum ancak ben biceps gelişimimden memnuj değilim beklintim mi fazla acaba yoksa bi eksiklik mi var?
Yani kötü ama neden kötü kafa olarak ben 1-2 ayda efsane vücut yaparım olarak gitmişsin yok öyle bir şey şimdi adam akıllı beslenme ve program ile çalışıyorsun, zaten güçlendi kasların 3 ay sonra daha, bekle güzel gelişim olur
Yani kötü ama neden kötü kafa olarak ben 1-2 ayda efsane vücut yaparım olarak gitmişsin yok öyle bir şey şimdi adam akıllı beslenme ve program ile çalışıyorsun, zaten güçlendi kasların 3 ay sonra daha, bekle güzel gelişim olur
1-2 ay değilde 3-4 ayda yaparim diye dusunuyodum baya bilgisizdim[emoji1] Ama su an hedeflediğim vucudun 1-2 yıla olucağının farkındayım su an yorumun için tesekkur ederim