• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aylık gelişim sizce nasıl gidiyorum?

Bu arada iki hafta gidemedim ameliyat oldum burundan yazın bulk döneminde olmak da sıkıntılı oluyor biraz kışın daha çabuk gelişir miyim(yaş 18 boy 1.68 kilo 58
26fbb175099bcea3afadf7c4f8a1f76e.jpg

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet hocam almadım 6 yumurta yeter sanıyodum son iki haftada abi sağolsun 400 gram tavuk 1 litre süt yulaf ezmesi falan ekledim besin programına 5e indirdim yumurtayıda

Yaşın v.g için erken. İnternette hormon alıp ben 18 yaşında 100 kilo oldum diyenlere kulanta asma. Sabah 5 6 yumurta yarımlitre süt iç yulaf ye güne böyle başla. Ucuz şeyler bunlar. Bakla et sebze meyve yide gün içi buldukca göm. Bırakma zamanla güzel olur. Sabır bu işin cözümü. Cok kendine bakma aynada aZmı cokmu geliştim deme. İştahını kaçırır böyle şeyler.

Yaşın v.g için erken. İnternette hormon alıp ben 18 yaşında 100 kilo oldum diyenlere kulanta asma. Sabah 5 6 yumurta yarımlitre süt iç yulaf ye güne böyle başla. Ucuz şeyler bunlar. Bakla et sebze meyve yide gün içi buldukca göm. Bırakma zamanla güzel olur. Sabır bu işin cözümü. Cok kendine bakma aynada aZmı cokmu geliştim deme. İştahını kaçırır böyle şeyler.
60 kiloya çıktım o yazdığım besin programına yeni geçtim zaten eminim kış gelince herşey daha iyi olucak istediğim kadar gelişmesem bile bırakmam seviyorum bu sporu ağırlıkları bench presse takmak bile zevk veriyo :D

60 kiloya çıktım o yazdığım besin programına yeni geçtim zaten eminim kış gelince herşey daha iyi olucak istediğim kadar gelişmesem bile bırakmam seviyorum bu sporu ağırlıkları bench presse takmak bile zevk veriyo :D

Böyle düşünmen cok güzel. Hiç bırakma zaman gelcek paran olcak vs daha cok yemek yiyebilceğin fırsatları bulcan. Sabır = başarı

3 aylık süreçte en azından beslenmedeki yanlışlarını, antrenmanındaki eksiklikleri görmüş oldun. Bu da tecrübe olarak sana geri dönmüş. Beslenmemi düzelttim diyorsun. Bir daha ki 3 aylık sürecinde daha iyi olacağına inanıyorum. Çalışmayı bırakma. iyi sporlar..

Hocam beslenmen yetersiz geldi yaaa ben 1 aydır düzenli beslenmeyle beraber götürüyorum ne yalan soyliyim senden daha çok ilerlemem var. Beslenmeni düzeltirsen vücudun çok iyi yerlere gelecek.

Back
Yukarı