3 aylık bi yağ yakımım..yorumlarınız..ss var

img1296y.jpg

img1297jwy.jpg

üsttekiler 4 ay önceki halim
alttakilerde 3 ay önceki halim şu an 4.aydayım...
resim004q.jpg

resim005cza.jpg

arkadaşlar gelişme varmı farkedemiyorum sizin yorumlarınızı almak istiyorum
lipo 6x ile birlikte diyetteyim ama protein olarak yumurtadan başka bişiy bilmiyorum bazen yogurtta yiyorum başka önerceginiz bişiyler varsa
78 kilodan 73e düştüm ama bel bölgesi beni rahatsız ediyo
Haftada 4 gün antrenmandan önce
15 dkka tempolu koşu
400 mekik
400 yanlara eğilme
600 sopa çevirme yapıyorum ama zarzor biraz eritebildim günde 3-4 sefer nescafe içiyorum sade sert...weightlifter

en alttaki 2 fotograftaki spora başladıktan 3 ay sonra çekildim...4 ay öncesinde 2 ay boşluk bırakmıştım ondan öncede 9 ay sürekli gidiyodum spora ama 2 ay boşluk verince çok kilo aldım

hocam bence cok iyi olmussun bide boy ve kilo yazarsan daha iyi olur ne yer ne icersin bunlarıda detaylı yazarsan kilo verme cabasında olan benzer durumdaki arkadaslara da fikir verir bide ilk durumdaki kıllı vucut ile son fotoğraftaki hale nasıl geldin ozellikle gobek ve goğüsteki kıllardan nasıl kurtuldun tekrardan tebrikler

hocam bence cok iyi olmussun bide boy ve kilo yazarsan daha iyi olur ne yer ne icersin bunlarıda detaylı yazarsan kilo verme cabasında olan benzer durumdaki arkadaslara da fikir verir bide ilk durumdaki kıllı vucut ile son fotoğraftaki hale nasıl geldin ozellikle gobek ve goğüsteki kıllardan nasıl kurtuldun tekrardan tebrikler
boy:1,82
kilo şu anda 73 70e insem yeterli olcak heralde yağ yakımına yükleniyorum özellikle
bi yandan protein almak biyandanda yağ yakımı için baya çaba sarfediyorum ama bazen kaçırıyorum yediklerimi...
sabahları kahvaltıda 5 yumurta beyazını yağsız tuzsuz teflon tavada lorla birlikte pişiriyorum yanındada bikaç dilim karpız 5 adet zeytin...tadımlıkta peynir yiyorum...tabiki kahvaltıya başlamadan yarım saat önce lipo6x alıyorum 2 adet
öğlenleyin bişiy yemiyorum ya bikaç meyva yerim ne varsa elimde...ardından sade sert bi nescafe içerim sindirim sistemini baya hızlandırıo farkediyorum terlemekten duramıyorum yerimde içerken...saat 5 gibi spor salonuna gitmeden önce yine 2 adet lipo 6x alıyorum ve spor salonunda bol cardio agırlıklı çalışıyorum...aslında şu anki fotolarımı çekmem lazım o fotodaki halim 1 ay önceki şu anda biraz daha fazla gelişme var... çekerim bikaç güne kadar yenilerinide koyarım...kaldıgımız yerden devam edelim akşamda spordan gelince 5 adet yumurta beyazı yine yanında bi kasede yogurt yiyorum...sonrasında birazcık karpuzla geçiştiriyorum en son gece 12ye dogru bi sade sert nescafe daha içiyorum... bütün günlük programım bu...protein tozuda almayı planlıyorum yakın zamanda ama ondan öncesinde yağ yakımını çogaltmam lazım...kıl konusuna gelirsem tüy dökücü kullandım...

Ben proteın olarak yumurta ve yogurttan baska bırsey bılmıyorum kısmında yardımcı olayım..Tavuk, et, hındı, yumurta, sut, lor, peynır, yogurt bunlar kısaca proteın kaynakları..

Kılo vermeye gelınce her nekadar bu fotograflar ne kadarlık anlamasamda ( :) ) bence ıyı bır asama kaydetmıssın..

Ben proteın olarak yumurta ve yogurttan baska bırsey bılmıyorum kısmında yardımcı olayım..Tavuk, et, hındı, yumurta, sut, lor, peynır, yogurt bunlar kısaca proteın kaynakları..

Kılo vermeye gelınce her nekadar bu fotograflar ne kadarlık anlamasamda ( :) ) bence ıyı bır asama kaydetmıssın..
resimlerin arasındaki yazıda yazım yanlışım var üstten 2 fotograf 4 ay önceki zamandan ilk başlarken yeni salona çektim evde alttan 2 fotografta 3. ayın sonunda çektim şimdi 4. aydayım verdigin protein bilgi içinde teşekkür ettim...ama bel bölgesini özellikle inceltmem lazım sopa çevirme yanlara eğilme yapıyorum twist yok spor salonunda bende sopa çevirmenin sayısın çogalttım

resimlerin arasındaki yazıda yazım yanlışım var üstten 2 fotograf 4 ay önceki zamandan ilk başlarken yeni salona çektim evde alttan 2 fotografta 3. ayın sonunda çektim şimdi 4. aydayım verdigin protein bilgi içinde teşekkür ettim...ama bel bölgesini özellikle inceltmem lazım sopa çevirme yanlara eğilme yapıyorum twist yok spor salonunda bende sopa çevirmenin sayısın çogalttım

Sayısını artırmana gerek yok zıra bel bolgesını calısarak beldekı yagları erıtemessın..Orayı erıtmek sadece cardıo ıle olur..Forumda cardıo dıe aratıp bılgı alabılırsın..Yag yakımı bolumune bakabılırsın..

çok iyi bir yol katedmişin splash19 başarılar dilerim, bu arada lipo 6 x'den toplamda kaç kutu ve kaç ay boyunca kullandın? Direkt diyetle berabermi kullanmaya başladın yoksa ilk diet yapıp kilo verme yavaşlayıncamı lipo 6x kullanmaya başladın?

Evet iyi bir yol kaydetmişsin şimdi yağları yaktın brzda kas yapmaya bak bence...

çok iyi bir yol katedmişin splash19 başarılar dilerim, bu arada lipo 6 x'den toplamda kaç kutu ve kaç ay boyunca kullandın? Direkt diyetle berabermi kullanmaya başladın yoksa ilk diet yapıp kilo verme yavaşlayıncamı lipo 6x kullanmaya başladın?
lipo6x den bi kutu aldım 240 kapsüllük hala kullanıyorum... spora başladıktan 1 ay sonra aldım lipoyu ve diyetle birlikte başladım kullanmaya...3 aydırda kullanıyorum azaldı sayılır lipo fazla kalmadı bitince bi kutu daha sipariş etcem...

dostum killari nasil yok ettin :) bende cok rahatsizim. bize de aciklarsan cok seviniriz bende kurtulmak istiyorum su killardan.
dostum tüy dökücü kullandım depitak men ama etkisi fazla sürmüyo kökünden kurtulmak istiosan bitki dermanın kökünden yok eden losyonu var ama fiyatı tuzlu diye biliyorum bende alıcam onu ama işte fiyat...bu şekilde çıktıkca tüy dökücü kullanıorum okadar... ama okadar takmayın kafanıza ve yorumlarınızı halime göre yaparsanız daha iyi olur...saygılar..

Back
Yukarı