justbody29
Üye
Arkadaşlar cola,ketçap ve tuz'dan kesin olarak vaz geçmem gerekiyor mu ?
Benim tavsiyem koladan vazgeçmen yonunde olacak çünkü sürekli tuketildiğinde bilinçsiz kilo aldırıyor.Tuzu gunluk az miktar olmak şartıyla almalısın.Ketçap yerine de domates yersin olur bitereatchicken.Arkadaşlar cola,ketçap ve tuz'dan kesin olarak vaz geçmem gerekiyor mu ?
Ciddi bir sorun Zenden, kalabalık bir havuzda yüzmek zordur, ama çözümü var, muhakkak boş olduğu, tenha olduğu bir saat vardır.Karasan senın tasvıyelerın sonucu her gun 1 km yüzmeye başladım...Eskiden ne kadar yuzdugumu hesaplamadan 1 saat olunca cıkıyodum...Bilmiyorum belki o zaman da 1 km yuzuyordum ama şimdi hesaplıyorum...Hatta bugun 1100 metre yuzdum biraz daha geliştirdim...
Bakalım ne olucak..Ama cok ciddi bir sorun var..Yaz aylarına geldiğimiz için havuzlar coluk cocuk dolmaya başladı onlara dikkat edıcem carpmıcam die baya bir konsantrem dağılıyor..Sürekli durmak zorunda kalıyorum...
ben de 91 doğumluyum 69 kiloyum basketbol oynuyorum ve kondisyonumu geliştirmek ve yağlarımı yakmak istiyorum mesajların tamamını okudum benim de yazın bu doğrultuda planlarım var ama yüzmek aklıma gelmedi(planlı olarak) güzel konu olmuş gerçekten