3.5 AY DEĞİŞİM

krykya

Üye
9 şubatta bu spora başladım ilk resmi 1 martta çektim başından beri araştırıyorum beslenmeme antrenmanıma dikkat ediyorum yorumlarınızı bekliyorum
b460a4a32443961ecc6cb8c43a95c6b2.jpg
3d20a35540eebff2c16a6455167df24f.jpg

Krykya

Tebrikler, gelişim görülüyor, devam... Trapezlere biraz daha ağırlık verebilirsiniz...

kol olcun kacti onceden simdi kac yada bacaklarin yada gogus olcun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar kalori açığı oluyordu ama çok yemek yiyordum doğru besinleri bol bol yiyordum yani.. Haziranda bıraktım sporu ekime kadar ama şimdi tekrar başladım bahara herşey daha güzel olacak inşallah

Krykya

kalori kaybin varken (yag yakmak icin mecburen kalori acigi olusturmak gerek)nasil kas gelisimi oluyo ben onu anlayamadim ustadlar yorum atsin

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

kalori kaybin varken (yag yakmak icin mecburen kalori acigi olusturmak gerek)nasil kas gelisimi oluyo ben onu anlayamadim ustadlar yorum atsin

Noob gainz tamamen kardeşim kafa karistiracak bişey yok . Adamın önceki fotoğrafına bakarsan hiç spor yapmadığı belli. Biz kasa stres uyguluyoruz kaslarda kendilerini bir dahaki sefer için hazirliyor ki bidaki sefer strese dayanikli olsunlar bunun icinde stresle yıkılan kaslar onariliyor + bir miktar daha kas ekleniyor bu şekilde de kas yapiyoruz bu kadar basit. Etki tepki gibi . Kasları bakir olanlar strese alışık olmadığından anormal tepki veriyor . Sonucunda da olmasi gerekenden hızlı gelişiyorlar ( diyet yaparken bile ). Tabi bu hep böyle devam etmez gelisim gittikce yavaslar ..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antrenmandan önce 10 dakka yürüyüş yaptım antrenmandan sonra da mekik çakı twist yan esneme yaptım beslenmede sabahları 3 yumurta öğlen akşam(antrenman öncesi) ve antrenman sonrası tavuk tavuk yedim karbonhidrat ı yulaf yada bulgur olarak aldım

Krykya

bırader kalorı acıgı olunca kas alınmıyomu sanıyon nerden ogrenıyonuz bunları o zaman kımse defınasyon yapmasın yarışmaya hazırlanırken

Back
Yukarı