2013 Dünya 2.si Ali Emre

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve taxem tarafından 15 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. taxem
    Offline

    taxem Üye

    Katılım:
    11 Kasım 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    13
    Beyler milli sporcumuz Ali EMRE facebook sayfasıdır kendısı beslenme ve cesıtlı konularda paylasımlar yapıyor beğenerek bilgilerden faydalanabilirsiniz.
    Ali Emre | Facebook
     
    Ge-Force bunu beğendi.
  2. Ge-Force
    Offline

    Ge-Force Üye

    Katılım:
    9 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    155
    Beğenileri:
    112
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yazılarının bayasını okudum kafama takılan bi konudada bi yazı buldum.Bi öğünde kaç gram pro almamız iyi olur cevap vermiş. İşin üstadından cevaplar almak süper oluyor. Yazıyı copy paste yaptım. Ali emre abi büyük harfle yazmış okuması zor oluyo biraz :) .

    PEKÇOK FARKLI GÖRÜŞ OLMAKLA BERABER VÜCUDA PROTEİN YÜKLEMESİ HAKKINDA BİRŞEYLER YAZMAK İSTİYORUM BU AKŞAM ,KİMİSİNE GÖRE VÜCUT AĞIRLIĞININ HER KİLOGRAMI BAŞINA ALINACAK 2 YADA BİLEMEDİNİZ 3 GRAM PROTEİN KAS GELİŞİMİ OLARAK GEREKLİDİR .EVET DEĞİŞKEN RAKAMSAL DEĞERLER OLSA BİLE KAS GELİŞİMİ İÇİN KALİTELİ VE BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE PROTEİN ALIMI ŞARTTIR PEKİ NE NEKADAR ALINMALIDIR ? BİR ÖĞÜNDE VÜCUT EN FAZLA 50 GR PROTEİN SENTEZLEYEBİLİR ODA YAKLAŞIK OLARAK 250-300 GR BEYAZ ETTEN TEMİN EDİLEBİLİR KİMİSİ 50 DEĞİLDE 30 GR EMİLİM YAPAR DİYE YORUMLUYOR AMA ŞAHSEN BEN BU GÖRÜŞE KATILMIYORUM ŞİMDİYE KADAR BEN HEP 50 GR PROTEİN EMİLİMİ MANTIĞIYLA GRAMAJLAR AYARLADIM VE HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK GÖZLEMLEMEDİM ÖRNEĞİN 50-70 GR PİRİNÇ YADA MAKARNA YANINA 250-300 GR BEYAZ YADA KIRMIZI ET KULLANDIM KIRMIZI ETTE BİRAZ DAHA FAZLA PROTEİN OLACAĞINI HESAPLAYARAK BAZENDE 200 GR KIRMIZI ET OLARAK DÜŞÜRDÜM .PEKÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ GİBİ 100 GR ETTE YAKLAŞIK 18-20 GR PROTEİN BULUNUR PEKİ GÜNDE KAÇ ÖĞÜN YEDİM ? ASLINDA BAZEN 3 BAZENDE 5 ÖĞÜN TÜKETİM YAPTIM AMA AKŞAM 20:00 DAN SONRA VÜCUDA KARBONHİDRAT SOKMAMAYA ÖZEN GÖSTERDİM ASLINDA 18:00 BİRAZ DAHA MAKUL BİR SAATTİR ÖZELLİKLE PROFESYONEL SPOR YAPMAYAN KİŞİLER İÇİN .EĞER BİRAZ DAHA PROFESYONEL BİR PERFORMANS BEKLENİYORSA VÜCUT AĞIRLIĞINA PARALEL YÜKLEMELER GEREKMEKTEDİR BENİM YARIŞMA KİLOM 82 OLDUĞU İÇİN BENİM ÇOK FAZLA YÜKLEME YAPMAMA GEREK OLMUYOR 4 ÖĞÜN YETİYOR AMA AĞIR SİKLETTE YARIŞSAYDIM DOĞAL OLARAK RAKAMSAL DEĞERLER YÜKSELİRDİ BU NEDENLE İSTEĞİNİZE BAĞLI PROGRAMLAR YAPMANIZ GEREKİYOR EĞER 90 YADA DAHA ÜST SİKLETLER DÜŞÜNÜYORSANIZ BİRAZ DAHA FAZLA ARA ÖĞÜNLERİ ARTIRIP VÜCUT AĞIRLIĞINIZA GÖRE TERCİHLER YAPMANIZ GEREKİR .HERŞEYİN FAZLASI ZARARDIR NE KADAR PROTEİNE İHTİYACINIZIN OLDUĞUNU İSE AÇ GÖZLÜLÜK YAPMADAN BİR TAKIM BASİT ÖLÇÜMLER YAPARAK KEŞFEDEBİLİRSİNİZ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR KİMİSİ VÜCUT AĞIRLIĞININ 1.5 MİSLİ KİMİSİ 2 KİMİSİDE 3 MİSLİ PROTEİNLE SONUÇ ALIRLAR BUNU SPORCUNUN KENDİSİNİN ÇÖZMESİ GEREKİR BİRAZ KAFA YORARSA ZATEN BUNU AYARLAMASI KOLAYDIR ALDIĞINI YAKABİLİYORMU? RAFİNE EDEBİLİYORMU? YAĞ HACMİNDE ARTMA VARMI GİBİ VERİLER YARDIMIYLA DENEME YANILMALARLA İHTİYACINI ÇOK RAHATLIKLA ÇÖZEBİLİR ...................SAYGILAR "ALİ EMRE "
     
  3. taxem
    Offline

    taxem Üye

    Katılım:
    11 Kasım 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    13
    abimizin facebook sayfasını takıpte kalın beslenmeyle ılgılı paylasımları devam edıcek.
     

Sayfayı Paylaş