2010 türkiye gençler +75 şampiyonu hürkan mehmet ayaksiz

Sampiyonu ben de tebrik edeyim. Bu arada konuyu yanlıs yerde acmıssın...

arkadaşlar bence kırıcı olmayalım böyle yorum olmz eksikl,iklerini söyle beğenmediğin yanlarını söyle açıkçası amatör olsaydı süper derdim ama müsdabık olduğu için biraz daha özellikle göhüsler hacimli olabilirdi müsabakada başarılar

iğrenç bir vücut
Yorum yaparken ilk önce bir kendine bakıcaksın sonra da konu hakkındaki bilgine, hangi kıstaslara dayanarak vücudun iğrenç olduğuna karar verdin. Sen yarışmadaki bu işe senelerini vermiş jürilerden daha mı bilgilisin veya onu milli takıma alan yetkililerden. Madem çok biliyorsun ekle sana da yorum yapalım.

çok sağlam bir vücut. valla böyle vücudum olsun isterim ama korumasıda bir hayli emek tabi. neyse hardline beleş whey i de vermiş :P :D

tebrikler valla. günlük hayat içinde spora ayırdığım zamanda sadece gücümü koruyabiliyorum. fırsatları iyi değerlendirmiş bu kardeşimiz.

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, allah kısmet ederse hedef Dünya şampiyonasında ilk 6. Üsküdar'da şampiyonla aynı salonda çalışıyoruz mümkün olduğunca hazırlık aşamasında periyodik olarak resim eklemeyi düşünüyorum.

kendisini tebrik ederim arkadaşın burda resimlerimizi koyarız eksik veya yanlış olan bölgelerin bilgilerini alırız fakat öyle iğrenç falan olmuyo herkesin zevki ve rengi farklıdır şimdi ben bu arkadaşımızda 3 tane eksik yerler gördüm şampiyona için en önemlisi

1-göğüsler(özellikle üst göğüs)

2-biceps

3-triceps

ülkemizi başarıyla temsil eder inş..

tebrik ederim sonuç olarak kazanılmış kanıtlanmış bi başarı var kem küm degıl boru gıbı madalya var

kendisini tebrik ederim arkadaşın burda resimlerimizi koyarız eksik veya yanlış olan bölgelerin bilgilerini alırız fakat öyle iğrenç falan olmuyo herkesin zevki ve rengi farklıdır şimdi ben bu arkadaşımızda 3 tane eksik yerler gördüm şampiyona için en önemlisi

1-göğüsler(özellikle üst göğüs)

2-biceps

3-triceps

ülkemizi başarıyla temsil eder inş..
Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler emin olun dünya şampiyonasında yıkar ortalığı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14.10.10 00:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13.10.10 23:58 ----------

kaç doğumlusun seneye aslında yarışmak isterim bende tabi yaş problemi olmazsa
Başlıkta da söylediğim gibi müsabık olan kuzenim HÜRKAN MEHMET AYAKSIZ ben değilim, doğum tarihi 1990.

bu arkadaşı izlemiştim yarışmada.Eksiklkleri var tabi ama güzel bi vücudu var.
Umarım dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şeklde temsil eder.Bu arada antalya yarışması ne zaman?

her ne kadar kur ile yapilmis olsada girmis oldugu profesyonellik yolunda baska caresi olmayan arkadasiniza basarilar dilerim umarim cabalarinin karsiligini alir

Back
Yukarı