Yahu tamam tüm profesyoneller steroid kullanır ama bu kadar aşikar belli olan ve bu kadar genç yaşta bu işlere bulaşmış olan birisini ben bir sporcu olarak görmem.. Yanlış bilmiyorsam 15 yaşında filan başladı kimyasallara inşallah güvendiği birşeyler vardır ona sağlığını garantileyen birileri vs.
Hiç bir mr. olympianın alexin bu yaşlarındayken bu kadar iri olduğunu zannetmiyorum e o adamlar mr. olympia olduysa alex kim bilir ne olur?!!
Tabi ömrü vefa ederse..!
Bana 200 kiloyla böyle oynaması baya bir garip geldi valla coleman bile 220 kg 5 tekrarı zar zor çıkarıyor ki yaptığı tekrarlar yarım yarm bunun gibi nizami değil
ruslar zaten genetik olarak güçlü oluyorlar soğuktan mı bilmiyorum fakat bu alexei m.o olamaz usa dışı sporcuları seçmiyor weider reyiz öyle biliyorum dorian yates var ingiliz sadece
Videoda vgciden çok obeziteye yakın biri gibi çıkmış.
aynen şampiyon yapmıyorlarseçmiyor derken şampiyon yapmıyorlar diyorsan haklı olabilirsin. ama adaylar arasında amerika dışında bir çok ülkeden katılan yarışmacılar mevcut. dennis wolf, markus rühl, yamagashi gibi.
ahaha tabi videolarını 800.000 kişi izler onlarca yarışmada birinci olur veya derece yaparsın ve bunu 20 li yaşlarda yaparsın dünyanın öbür ucundaki insan bile seni tanır bi gün biri çıkar ve obez gibi der. ve bu senin için kötü bi durum olmaya yeter dimi![]()
![]()
geç bunları