• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 yıllık natural ve amatör gelişimim

Ve bu yıl prof. Şekilde hazırlanıcam ve atletik vücutta yarışmayı planlıyorum genetiğime ve azmime güveniyorum siz büyüklerdende fikir almak istedim. Tavsiyelerinizi can kulağıyla dinliyorum.
PicsArt_08-08-12.18.18.jpg

Boy 182 kilo 87 omuz 129 kol 42 göğüs 117 bel 85

Gayet güzel vücudun atletik fizik için baklavaların biraz daha belli olmalı göğsünü biraz şişir

Motivasyonunu dusurmek istemem ama yetersiz genetiğin estetik fiziği el vermiyor yarışma için 1-2 yild aha çalışmaya ihtiyacin var muhteşem estetiği olan adamlar bile 30. Oluyorsa duusn yani

Motivasyonunu dusurmek istemem ama yetersiz genetiğin estetik fiziği el vermiyor yarışma için 1-2 yild aha çalışmaya ihtiyacin var muhteşem estetiği olan adamlar bile 30. Oluyorsa duusn yani
Belimi bu ölçülerle 80 cm kadar indirdiğim oluyor diyetime göre nasıl genetik yetersiz bu ölçülere amatör 3 öğün yemek haftada 3 gün antrenmanla ulaşdım

Kardeşim sana deneyimlerimi söyleyim kim ne derse desin yarışmaya hazırlanıyormuş gibi çalışırsan, efsane gelişiyorsun çevremde birçok kişide bu ayrıntıyı fark ettim adam yarışmaya hazırlanacam diyor spor salonunda hiç girmediği ağırlıkları denemeye başlıyor inanılmaz gelişiyor, aslında herşey kafada bitiyor,motivasyonu artıyor en azından şarjörleri doldurursun. Sabahları vakum hareketini yapıp belini inceltebilirsin göğüs içinde alt göğüse ağırlık vermeni öneririm. Yarışmada başarılar umarım iyi derece elde edersin bol sporlu günler :)

Takip ettiğim bir milli sporcu 93 kg da 69 santim olan belini attı geçen instagrama :D bel kalınlığın dezavantaj oluşturuyor. Sırt vs. Diğer pozları da atarsan daha iyi yorum yapılır.

Kardeşim sana deneyimlerimi söyleyim kim ne derse desin yarışmaya hazırlanıyormuş gibi çalışırsan, efsane gelişiyorsun çevremde birçok kişide bu ayrıntıyı fark ettim adam yarışmaya hazırlanacam diyor spor salonunda hiç girmediği ağırlıkları denemeye başlıyor inanılmaz gelişiyor, aslında herşey kafada bitiyor,motivasyonu artıyor en azından şarjörleri doldurursun. Sabahları vakum hareketini yapıp belini inceltebilirsin göğüs içinde alt göğüse ağırlık vermeni öneririm. Yarışmada başarılar umarım iyi derece elde edersin bol sporlu günler :)
Aradığım yorum gerçekten hem motive oldum hemde eksiklerimi gördüm çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1504159267][/DOUBLEPOST]
Ve bu yıl prof. Şekilde hazırlanıcam ve atletik vücutta yarışmayı planlıyorum genetiğime ve azmime güveniyorum siz büyüklerdende fikir almak istedim. Tavsiyelerinizi can kulağıyla dinliyorum.Eki Görüntüle 47365
Boy 182 kilo 87 omuz 129 kol 42 göğüs 117 bel 85
Çok özür diliyorum en son 3 ay önce ölçü almıştım baya bi değişiklik olmuş yeni ölçülerin
Boy 182 kilo 85 omuz 127 kol 40 göğüs 115 bel 80 bi tek bel baya incelmiş o tesellim oldu

Dostum vücudun gayet iyi atletik fizik falan o yarismalari bilmem de dışarıdan baya yapılı ve sportif durduğuna eminim

Back
Yukarı