2.5 Aylık vücut tavsiyelerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kilom şuan 70-71.Spora başladığımda da aynı kilodaydım fakat ölçülerim değişti.Kas kazanımım var ama kilo ile beraber hacimde kazanmak istiyorum.Beslenmeme önem veriyorum. 1.jpg 2.jpg 3.jpg IMG_20190112_122138.jpg IMG_20190112_134015.jpg IMG_20190112_134234.jpg IMG_20190112_134300.jpg IMG_20190112_134527.jpg

• Like
Reactions: Lie
Benim 1 ay daha dolmadı sen benden cok cok ondesin. Gelişimin bence cok iyi alt karındaki yağları eritmek için kardiyo yaptın mı yaptıysan nasıl ne kadar yaptın?

Benim 1 ay daha dolmadı sen benden cok cok ondesin. Gelişimin bence cok iyi alt karındaki yağları eritmek için kardiyo yaptın mı yaptıysan nasıl ne kadar yaptın?
ilk 5 hafta 1. gün bölgesel 1. gün cardiyo yaptım.2. ay full ağırlık devam ettim.Şimdi arada sabah aç karna kardiyo yapıyorum öğünlerimden sonra da ağırlık antremanımı.[DOUBLEPOST=1547497617][/DOUBLEPOST]
6 ay olacak bu kadar gelişim yoktur sanırım :) steroid kullandığınıdaa yazsaydın iyi olurdu.
iyi güldürdün beni kreatinde 10. günüm onu korkarak kullanıyorum sen bana streoid diyosun.Beslenmem başta olmak üzere herşeyi düzenli yapıyorum.[DOUBLEPOST=1547497750][/DOUBLEPOST]Kullandığım 2 supplement var sadece biri whey biri kreatin ona da başlayalı 10 gün oluyo başka bişe de yok. Kür mür onları yapmaya bi yerlerim yemez zaten.

ilk 5 hafta 1. gün bölgesel 1. gün cardiyo yaptım.2. ay full ağırlık devam ettim.Şimdi arada sabah aç karna kardiyo yapıyorum öğünlerimden sonra da ağırlık antremanımı.[DOUBLEPOST=1547497617][/DOUBLEPOST]
iyi güldürdün beni kreatinde 10. günüm onu korkarak kullanıyorum sen bana streoid diyosun.Beslenmem başta olmak üzere herşeyi düzenli yapıyorum.[DOUBLEPOST=1547497750][/DOUBLEPOST]Kullandığım 2 supplement var sadece biri whey biri kreatin ona da başlayalı 10 gün oluyo başka bişe de yok. Kür mür onları yapmaya bi yerlerim yemez zaten.
bu vücutta apaçık kür var.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

6.aydan önce başlık açtığınız için başlığınız kilitlenmiştir.

"Vücut geliştirmede fotoğraflarınızı ekleyip yorum alabilecek seviyeye gelmek için en az 6 ay geçmesi gerekir.
Beslenme ve antrenmanlarınızın belirli bir düzene girmesi, genetik yatkınlığınızın ortaya çıkması ve bunların sonucu olarak ta kaslarınızın yorumlanabilecek seviyede şekillenmesi için asgari bu süre gereklidir."

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı