2.5 Aydır Amatörce Çalışıyorum Yardım!

Selamun Aleykum Öncelikle Site Çok Güzel Çok Faydalı Bilgiler Var Tüm Emek Verenlere Teşekkür Ederim

2.5 Aydır Evde Düzenli Olarak Vg Yapıyorum.2.5 Ay Önce 50 Kg lık Dumbell Set Aldım Ve Çalışmaya Başladım.

Kg : 72
Boy : 1.74
Kol : 33

BESLENME
Ekonomik Durumum iyi Olmadığı İçin Henüz Beslenme Programı Uygulamadım.Ama Her Gün 2 yumurta Düzenli Olarak Yiyorum.
Resim

150320081127qy9.jpg

150320081130vl2.jpg

Evde Dumbell İle Çalışma Programı Die Bi Konu Vardı Forumda ordaki Egzersizleri Kendime Göre Ayarlayarak Bi Program Yazdım.2 Haftadır Bu Programı Uyguluyorum.

PAZARTESİ
(KOL)
4*20 Şınav
4*30 Mekik
DUMBELL CURL = 5*10
HUMMER CURLS = 5*10
DUMBELL PREACHER CURL = 3*8

SALI
(OMUZ)
4*20 Şınav
4*30 Mekik
NECK DUMBELL PRESS = 4*10
LATERAL = 4*6
ARNOLD PRESS = 3*10
ONE-ARM DUMBELL ROWS = 3*15

ÇARŞAMBA
(BACAK GÖĞÜS)
3*25 Şınav
3*30 Mekik
SQUAT = 4*10
BENCH PRESS = 4*10

PERŞEMBE
(KOL)
4*20 Şınav
4*30 Mekik
DUMBELL CURL = 5*10
HUMMER CURLS = 5*10
DUMBELL PREACHER CURL = 3*8

CUMA
(OMUZ)
4*20 Şınav
4*30 Mekik
LATERAL = 4*6
ARNOLD PRESS = 3*10

CUMARTESİ
DİNLENME

PAZAR
(GÖĞÜS-KOL-OMUZ)
3*25 Şınav
3*30 Mekik
BENCH PRESS = 4*10
DUMBELL CURL = 4*10
HUMMER CURLS = 4*10
ARNOLD PRESS = 3*10

Uyguladığım Bu Program Doğrumu? Hocalarımdan Yardım Bekliyorum :o

Aleykum Selam :)
Daha zaman ister,Kollar ve göğüste gelişim var,
Beslenmeye dikkat edemiyorsan gelişimi unut!
Hiç bilemiyorsan koy tencereye patatesleri haşla hem ekonomik hemde kaliteli karbonhidrat..
Kuru fasulyede iyi protein var yanınada pilav yaptınmı, hem karbonhidrat hemde protein ihtiyacını karşılarsın,makarna haşlayıp yiyebilirsin,yumurta miktarını arttır, 2 tane sabah 2 tane öğlen yada öğün aralarında yemeye çalış,idmandan sonra ve yatarken yarım litre lıght süt içmeye çalış,günde en azından 5 öğün yemek yemelisin...

ev için normal bi çalışma programı fakat biraz daha aralarda dinlenmeyi arttır bir gün yetmez kasların kendini toparlaması lazım bir gün çalış bir gün dinlen daha fazla hacim kazanırsın ve tabiki beslenme çok önemki karbonitrat ve protein (hayvansal ağırlıklı) almalısın
başarılar

Aleykum Selam :)
Daha zaman ister,Kollar ve göğüste gelişim var,
Beslenmeye dikkat edemiyorsan gelişimi unut!
Hiç bilemiyorsan koy tencereye patatesleri haşla hem ekonomik hemde kaliteli karbonhidrat..
Kuru fasulyede iyi protein var yanınada pilav yaptınmı, hem karbonhidrat hemde protein ihtiyacını karşılarsın,makarna haşlayıp yiyebilirsin,yumurta miktarını arttır, 2 tane sabah 2 tane öğlen yada öğün aralarında yemeye çalış,idmandan sonra ve yatarken yarım litre lıght süt içmeye çalış,günde en azından 5 öğün yemek yemelisin...

Teşekkürler Verdiğin Bilgiler İçin Arkadaşım Dediklerini Aynen Uygulicam

diez dedi:
eğer resimlerinize göre antreman programınızın değerlendirilmesini istiyorsanız resim ekleme kurallarına göre eksik resimleri tamamlamalısınız..

Bundan Başka Resmim Yok Elimden Gelirse Çekip Koymaya Çalışırım Programım hakkında Yardımda Bulunursanız Varsa Eksiklerim Belirtirseniz Sevinirim Saygılar...

150320081129mb3.jpg

Back
Yukarı