Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Geçin artık şu peşin hüküm işlerini. Farzet adam iri yarı genetik olarak zaten sağlam. Sonra spor yaptı, bulk hallerinde de 50 cm kolu var. Bu ne oluyor o zaman? 30 cmden 47 cm olmaz vs deseniz anlayacağız.47 cm kol natural olamaz
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben natural o kadar büyük görmedim hocam. Bulklu adamda cok gordum hala goruyorum yani. Olur mu olur ama ben gormedimGeçin artık şu peşin hüküm işlerini. Farzet adam iri yarı genetik olarak zaten sağlam. Sonra spor yaptı, bulk hallerinde de 50 cm kolu var. Bu ne oluyor o zaman? 30 cmden 47 cm olmaz vs deseniz anlayacağız.![]()
Buradaki arkadaş -muhtemelen- dönem dönem bir şeyler kullanmış gibi görülüyor. Vücudu bizim salondaki sustanoncu güreşçilere benziyor.Ben natural o kadar büyük görmedim hocam. Bulklu adamda cok gordum hala goruyorum yani. Olur mu olur ama ben gormedim
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 38 aydır yapıyorum 18 yaşından beri yaşım 21 şu anda sağ kolum 49 cm hocama sordum define 45 cm olur dedi arkadaşın 47 cm bence 4 yıl yani 48 ayda mümkün 47 cm powerlifting yaptığım halde bu kadar büyüdü konuyu açan kardeş merak ettim bench press kaç basıyorsun
Military'deki siz iseniz çok yağlı bir vücudunuz var. Yağsız olsun 40 olsun,Ben 38 aydır yapıyorum 18 yaşından beri yaşım 21 şu anda sağ kolum 49 cm hocama sordum define 45 cm olur dedi arkadaşın 47 cm bence 4 yıl yani 48 ayda mümkün 47 cm powerlifting yaptığım halde bu kadar büyüdü konuyu açan kardeş merak ettim bench press kaç basıyorsun
Yağsız %10 da 44 cm olacak bende.Military'deki siz iseniz çok yağlı bir vücudunuz var. Yağsız olsun 40 olsun,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Olsun öyle konuşalımYağsız %10 da 44 cm olacak bende.
10 kilo verdiğimde 1 cm küçülüyor.
Yeğenim sen kızlar bana baksın diye bu sporu yapacaksan hiç bulaşma adam hacim yapmış 105 kiloya ulaşmış ve bu vucuda istesende ulaşamazsın.Bu vücuda iyi yazanlar neyin kafasında? 4 yıla yakın yapıyor göğüs kasları çok az 4 yıla göre.Ben 6 ayda daha fazlasını yaptım.Vücudu yağlı baklavalar gözükmüyor.Sadece kol ve omuz girmiş hiç estetik bir vücut değil kızlar bakmaz buna
Ben uzman spor hekimi kontrolündeyim bana 105 kiloda %15 yağ oranınında olacaksın dedi.Olsun öyle konuşalım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ama %10 da sanırım 92 nin üstüne çıkamam 100-105 dedi ama 100 de olabilir o dediğimBen uzman spor hekimi kontrolündeyim bana 105 kiloda %15 yağ oranınında olacaksın dedi.
Çok yağlıyım evet ama sırf yağ değil![]()